Öylemi 2katı duydum biaraMax 5 katı diye biliyorum
İnternette 3 katı diye yazıyor öyle de olabilir kredi kartı 5 katıydı sanırımÖylemi 2katı duydum biara
Çok saolİnternette 3 katı diye yazıyor öyle de olabilir kredi kartı 5 katıydı sanırım
1200 puana ek hesap acarlarmi once onu ogren de sonra katını kutunu dusunursun dostMaaş Bankasından ekhesap maaşın kaç katı kadar olur puan 1200 bilgisi olan varmı
Aldım var zaten yüksaltmeyi düşünüyorum1200 puana ek hesap acarlarmi once onu ogren de sonra katını kutunu dusunursun dost
Sende haklısın çok boş konuNe Salak konular açıyorsunuz la 😀
Git bankama sor millet ne bilsin
Bizim millet de zaten bilmiyorim deme diye bir şey yok
Illa yorum yapar bilmesede
Çok basit bilmiyorim banka değilim
O zaman banka mobilden bi bak dost , yapikredide hizli limit , garantide hizli limit , isbankasinda iste limit diye seceneklerde alabilecegin maks limitler gozukuyor , senin bankandada vardir illa kurcala biraz , yoksa en kesin cozum sube , bi standarti yok cunku 1200 puana 2 katta verebilir 5 katta diger bankalardaki borc limit tutarina bagliAldım var zaten yüksaltmeyi düşünüyorum
Gerçekten miAmk bana maaşımın %10 veriyor banka 😀😀
1/4 kesilirArkadaslar benım varlık sirketıne borcum vardı ve ıcraua gıtmıs borc 60 bın olmuss maas haczi yapmıslar 4/1 mı kesılcek yoksa maası komplemı alıcak anlamadım gitti
Komple alamaz 4/1 giderArkadaslar benım varlık sirketıne borcum vardı ve ıcraua gıtmıs borc 60 bın olmuss maas haczi yapmıslar 4/1 mı kesılcek yoksa maası komplemı alıcak anlamadım gitti
Varlık sirketıde benı arıyor bankadakı paraları eş koyucaz dıyolar ama hem maaştan kesıcek hem paraya nasıl el koyucal anlamadım gıttı bu işi benKomple alamaz 4/1 gider
Gözünü korkutuyor parayı öde diye. Ödeme maaştan 4/1 kessinVarlık sirketıde benı arıyor bankadakı paraları eş koyucaz dıyolar ama hem maaştan kesıcek hem paraya nasıl el koyucal anlamadım gıttı bu işi ben