- 554
- 294
- 63
Beyler mağazada güvenlik yapdım iş bitti cıkdım işden şirket beni tek güvenlik olarak işe aldı kendileri 1.5 arası maaş alıyor bana ay sonu dedi fatura kesicem dedi ne demek istiyor fatura kesmek ne demek
Kendileri cikarttiysa hemen ödeme yapmak zorunda kendin ciktiysan maaş günü ay başı 1 inden 20 sine kadar istediği gün yatırır yatırmadan 21.gun şikayet etme hakkın oluyorBeyler mağazada güvenlik yapdım iş bitti cıkdım işden şirket beni tek güvenlik olarak işe aldı kendileri 1.5 arası maaş alıyor bana ay sonu dedi fatura kesicem dedi ne demek istiyor fatura kesmek ne demek
Suç sende değil seni güvenlik olarak o ise alanda kankaBeyler mağazada güvenlik yapdım iş bitti cıkdım işden şirket beni tek güvenlik olarak işe aldı kendileri 1.5 arası maaş alıyor bana ay sonu dedi fatura kesicem dedi ne demek istiyor fatura kesmek ne demek
Tamamda jnka nenalakaSuç sende değil seni güvenlik olarak o ise alanda kanka
Sorduğun soruya açtığın konuya bakarsan alakayi anlarsın iyice kizlarsoruyor platformuna cevirdiniz burayiTamamda jnka nenalaka
Doğru söylüyor adam bunu buraya sorana kadar sana bunu söyleyene sorsaydın neden böyle diye en sağlıklı cevabı alırdınTamamda jnka nenalaka
Niye muhattap oldugun kişiye sormadın bu soruyuBeyler mağazada güvenlik yapdım iş bitti cıkdım işden şirket beni tek güvenlik olarak işe aldı kendileri 1.5 arası maaş alıyor bana ay sonu dedi fatura kesicem dedi ne demek istiyor fatura kesmek ne demek
Zamanında az kız dusurmedik ordan yav .dSorduğun soruya açtığın konuya bakarsan alakayi anlarsın iyice kizlarsoruyor platformuna cevirdiniz burayi
Kumarı bıraktığından kumarın haberi var mıİstanbul Avrupa yakasında iyi bir iş lazım kankalar kumarı bıraktım yardımcı olacak var mı önerilere açığım
Kibirli oldugu içinNiye muhattap oldugun kişiye sormadın bu soruyu
Sen biraz pısırıksın galiba ben olsaydım onuda kibrinide s...dimKibirli oldugu için
Kardeşim senin paraya ihtiyacın yok heralde benim var öyle herkeze ayar çekemiyoruzSen biraz pısırıksın galiba ben olsaydım onuda kibrinide s...dim
Ya o kadar sert tepki verilmezde en azından detay sorulurKardeşim senin paraya ihtiyacın yok heralde benim var öyle herkeze ayar çekemiyoruz