Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Hk.

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
554
294
63
Beyler mağazada güvenlik yapdım iş bitti cıkdım işden şirket beni tek güvenlik olarak işe aldı kendileri 1.5 arası maaş alıyor bana ay sonu dedi fatura kesicem dedi ne demek istiyor fatura kesmek ne demek

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,378
4,099
113
Beyler mağazada güvenlik yapdım iş bitti cıkdım işden şirket beni tek güvenlik olarak işe aldı kendileri 1.5 arası maaş alıyor bana ay sonu dedi fatura kesicem dedi ne demek istiyor fatura kesmek ne demek
Kendileri cikarttiysa hemen ödeme yapmak zorunda kendin ciktiysan maaş günü ay başı 1 inden 20 sine kadar istediği gün yatırır yatırmadan 21.gun şikayet etme hakkın oluyor

Byscream1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,463
492
83
Suç sende değil seni güvenlik olarak o ise alanda kanka

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,345
512
113
İstanbul Avrupa yakasında iyi bir iş lazım kankalar kumarı bıraktım yardımcı olacak var mı önerilere açığım

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,260
4,395
113
Niye muhattap oldugun kişiye sormadın bu soruyu

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,260
4,395
113
Kardeşim senin paraya ihtiyacın yok heralde benim var öyle herkeze ayar çekemiyoruz
Ya o kadar sert tepki verilmezde en azından detay sorulur

Paraya herkesin ihtiyacı var İnşaatcıyım ben onlarca yüzlerce iş secenegi olur bu meslekte onun için kimseye eyvallah etmeye gerek kalmıyor çok tartısma ve kavga yaşayıp çıktığım oldu işlerden