- 10,200
- 11,654
- 113
Böyle bir konu vardı da bulamadım. Benden fakiri var mı diye bakacaktım. 4 aydır yatıştayım, yeni yıl öncesi ve hemen sonrası iş piyasası durgun oluyor.
0 tlBöyle bir konu vardı da bulamadım. Benden fakiri var mı diye bakacaktım. 4 aydır yatıştayım, yeni yıl öncesi ve hemen sonrası iş piyasası durgun oluyor.
Kanka sen Almanya'ya gidiyodun noldu kaldimi o işUzman ogretmenim full ek ders 40 saat olursa 110bin muzik ogretmeni oldugum icin ayriyeten her aksamda sahnem var muzik piyasaindayim ortalama 150 200binde ordan geliyor ayda 250 300buluyor ama borcum cok
Kanka Gitmiyorum gerek yok hesap kitap yaptik ayni şeye geliyor ama eşim cifte vatandas istedigim zaman gitme imkanim var suan boyle iyiKanka sen Almanya'ya gidiyodun noldu kaldimi o iş
Benim şuan 4.5 aydır sıfır maaş çalışmıyorumBöyle bir konu vardı da bulamadım. Benden fakiri var mı diye bakacaktım. 4 aydır yatıştayım, yeni yıl öncesi ve hemen sonrası iş piyasası durgun oluyor.
3 asgari demek istedin heralde🤣Asgari 🤣🤣
Bende gidiyordum dediğin gibi hesap yaptim suan burda şartlarım daha iyi bende gitmedimKanka Gitmiyorum gerek yok hesap kitap yaptik ayni şeye geliyor ama eşim cifte vatandas istedigim zaman gitme imkanim var suan boyle iyi
Kalkip memurlugu yakcaktim az kalsin iki memurux eve 300 400lira para giriyor bosver ya elin gavurunda yasamakdan iyidir topragim surekli zaten almanyaya gidip geldigim icin ordaki ortamı biliyorum şuan parasi olana tr cennetBende gidiyordum dediğin gibi hesap yaptim suan burda şartlarım daha iyi bende gitmedim
Kesinlikle 150k uzeri gelirin varsa. Eger bide evin varsa cennet gerçekten Türkiye. Ben Antalya'da yaşıyorum. Başka ülkeye gidip geldiğim zaman. Orası sehirmi mk diyorumKalkip memurlugu yakcaktim az kalsin iki memurux eve 300 400lira para giriyor bosver ya elin gavurunda yasamakdan iyidir topragim surekli zaten almanyaya gidip geldigim icin ordaki ortamı biliyorum şuan parasi olana tr cennet