Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaşınız Ne Kadar

goattuso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
721
508
93
fakirleri böyle mi ayıklıcan hayat standartlarını 10 üzerinden puanlasaydı millet daha mantıklı olurdu dededen zengin yüzlerce kişi vardır :D

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,499
2,158
113
Uzman ogretmenim full ek ders 40 saat olursa 110bin muzik ogretmeni oldugum icin ayriyeten her aksamda sahnem var muzik piyasaindayim ortalama 150 200binde ordan geliyor ayda 250 300buluyor ama borcum cok

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,210
2,980
113
Uzman ogretmenim full ek ders 40 saat olursa 110bin muzik ogretmeni oldugum icin ayriyeten her aksamda sahnem var muzik piyasaindayim ortalama 150 200binde ordan geliyor ayda 250 300buluyor ama borcum cok
Kanka sen Almanya'ya gidiyodun noldu kaldimi o iş

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,834
1,499
113
En az maaşa ben çalışıyorum baksana

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,805
5,542
113
İstanbulda yasayan biri icin 100 k maaş = Anadoluda yaşayan birinin 30 k maaşı

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
922
113
Kanka Gitmiyorum gerek yok hesap kitap yaptik ayni şeye geliyor ama eşim cifte vatandas istedigim zaman gitme imkanim var suan boyle iyi
Bende gidiyordum dediğin gibi hesap yaptim suan burda şartlarım daha iyi bende gitmedim

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,499
2,158
113
Bende gidiyordum dediğin gibi hesap yaptim suan burda şartlarım daha iyi bende gitmedim
Kalkip memurlugu yakcaktim az kalsin iki memurux eve 300 400lira para giriyor bosver ya elin gavurunda yasamakdan iyidir topragim surekli zaten almanyaya gidip geldigim icin ordaki ortamı biliyorum şuan parasi olana tr cennet

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
922
113
Kalkip memurlugu yakcaktim az kalsin iki memurux eve 300 400lira para giriyor bosver ya elin gavurunda yasamakdan iyidir topragim surekli zaten almanyaya gidip geldigim icin ordaki ortamı biliyorum şuan parasi olana tr cennet
Kesinlikle 150k uzeri gelirin varsa. Eger bide evin varsa cennet gerçekten Türkiye. Ben Antalya'da yaşıyorum. Başka ülkeye gidip geldiğim zaman. Orası sehirmi mk diyorum