- 12,268
- 9,076
- 113
10 yıl sonra ilk defa maça gidicem pasoligim yok başka türlü maça gitme ihtimalim var mı bilen varsa yesillendirsin
Ilk 11 de olmak10 yıl sonra ilk defa maça gidicem pasoligim yok başka türlü maça gitme ihtimalim var mı bilen varsa yesillendirsin
Gel kocaeli macına sokayım seni 😊💚10 yıl sonra ilk defa maça gidicem pasoligim yok başka türlü maça gitme ihtimalim var mı bilen varsa yesillendirsin
Nasıl sokcanGel kocaeli macına sokayım seni 😊💚
Reis maç sizin mahallede oynanıyor herladeGel kocaeli macına sokayım seni 😊💚
Almazlar maça çok beleşçi var bı yolu var amigo olarak gidebilir sin10 yıl sonra ilk defa maça gidicem pasoligim yok başka türlü maça gitme ihtimalim var mı bilen varsa yesillendirsin
Şeklimiz var şükür sorun yok hodrimeydan bizden sorulur😉😊Reis maç sizin mahallede oynanıyor herlade![]()
Kartımz var yonetimde 😉Nasıl sokcan
Bjk tsSorması ayıp hangi maça gidecen
Bütçene uygun bilet kaldı mı diye kontrol et .. eğer varsa pasolige başvur uygulama ile girersin maçaBjk ts
Zor geçersin amigo olarak gidersin 8 bım mi ne biletiBjk ts
Ben bu amigo olarak git cunlesini şaka sanıyordumZor geçersin amigo olarak gidersin 8 bım mi ne bileti
Var tabi futbol taraf cıları oluyor onlara beleşBen bu amigo olarak git cunlesini şaka sanıyordum) var mı öyle birşey
Tam anlamadım knk nasıl gidiliyor nereye basvurucazVar tabi futbol taraf cıları oluyor onlara beleş
Demirlerin üstünden atla10 yıl sonra ilk defa maça gidicem pasoligim yok başka türlü maça gitme ihtimalim var mı bilen varsa yesillendirsin
HelalDemirlerin üstünden atla