Fatih bey. Play-off maçları ücretsiz ve açık kanalda. Bu maçı da bulamıyorsan git kendini at.Elazığ Adana maçı kaç kaç ilyarı Adana gol atamaz oynadım gelmişse mesaj atın gelmemişse atmayın ben anlarım
1-0 bitti atmamış adanaElazığ Adana maçı kaç kaç ilyarı Adana gol atamaz oynadım gelmişse mesaj atın gelmemişse atmayın ben anlarım
1-0 Elazığ yeniyorElazığ Adana maçı kaç kaç ilyarı Adana gol atamaz oynadım gelmişse mesaj atın gelmemişse atmayın ben anlarım
yayın yok maalesef hindistan köyünden maç nerden bulmussun bu maçıElazığ Adana maçı kaç kaç ilyarı Adana gol atamaz oynadım gelmişse mesaj atın gelmemişse atmayın ben anlarım
İlkyaru Elazığ 1-0Elazığ Adana maçı kaç kaç ilyarı Adana gol atamaz oynadım gelmişse mesaj atın gelmemişse atmayın ben anlarım
Niye atayım kardeşim bu hayatta daha yapacak şeyim varFatih bey. Play-off maçları ücretsiz ve açık kanalda. Bu maçı da bulamıyorsan git kendini at.
Tivibu Spor açık kanalda. Aç izle.
İlk yarı gakgoşlar 1-0 önde.
Adana atamamisNiye atayım kardeşim bu hayatta daha yapacak şeyim var
Ne kadar kazandıkElazığ Adana maçı kaç kaç ilyarı Adana gol atamaz oynadım gelmişse mesaj atın gelmemişse atmayın ben anlarım
İyi ya bi siteden yatırım bonusu aldım 1500tl 14kat çevrimi vardı kasayı 10000yaptık gerisi nasıl olacak bakalım sınırsız çekimAdana atamamis
500tl 300dagıtacam kanuni ve Hakanı çagırNe kadar kazandık
Bolşans diyelim ozamanİyi ya bi siteden yatırım bonusu aldım 1500tl 14kat çevrimi vardı kasayı 10000yaptık gerisi nasıl olacak bakalım sınırsız çekim
Dagıtım dedinya maks 3 dkda konuda olur onlar kokusunu alıyorlar anında dagıtımın500tl 300dagıtacam kanuni ve Hakanı çagır
Ben o iki simsara para vermem burayı geçim kaynağı haline gtrdiler hele o kanuni1453 yokmu o kanuniDagıtım dedinya maks 3 dkda konuda olur onlar kokusunu alıyorlar anında dagıtımın
@Hakan170 Sana diyooo hakanim500tl 300dagıtacam kanuni ve Hakanı çagır
@kanuni1453Ben o iki simsara para vermem burayı geçim kaynağı haline gtrdiler hele o kanuni1453 yokmu o kanuni
Buyur emmiUsta dost