seçiyorumHaftalık kayıp bonusu bakarken bi yerde bakiye unutmuşum aranızda maç seçin sizin için 250 tl lik bi kupon yapacam
Bol sans kanka nba maci var ona oyna futbollar leşHaftalık kayıp bonusu bakarken bi yerde bakiye unutmuşum aranızda maç seçin sizin için 250 tl lik bi kupon yapacam
Biraz bekleyin para gelsin maçlar yarım saate olsun yarım saate gelirseçiyorum
Bol şanslar şimdidenHaftalık kayıp bonusu bakarken bi yerde bakiye unutmuşum aranızda maç seçin sizin için 250 tl lik bi kupon yapacam
Nerde bakiye unutmussun bro.o iyilik akimi falandir.sende para unutucak goz yokBiraz bekleyin para gelsin maçlar yarım saate olsun yarım saate gelir
Melgar iy 1.5 üstBiraz bekleyin para gelsin maçlar yarım saate olsun yarım saate gelir
Yok be aslında unutmamisim çekim vermişim site iptal etmiş payfix güncelleme varmış ben de sonra girmemisimNerde bakiye unutmussun bro.o iyilik akimi falandir.sende para unutucak goz yok
Heh simdi oldu.para gelince haber et macimi vericemYok be aslında unutmamisim çekim vermişim site iptal etmiş payfix güncelleme varmış ben de sonra girmemisim
Bunu alcamMelgar iy 1.5 üst
karılar iy üst basket
Havale çekimi kaç dakikaya gelir payfix limit dolu benim papara da doluseçiyorum
Siteye bağlı 10dk da olabilir 1 saatte.Havale çekimi kaç dakikaya gelir payfix limit dolu benim papara da dolu
Buraya Sponsor site merilbetSiteye bağlı 10dk da olabilir 1 saatte.
ilk defa duydum sponsor olduğunuda belli olmazBuraya Sponsor site merilbet
Saat 2 de nba maci var indiana ceyregi alir milvakide eksik cok handiden ya da direkt 1.51 den alinir
Çeyrek olursa iyi olur yatmam lazım 5.30 kalkacamSaat 2 de nba maci var indiana ceyregi alir milvakide eksik cok handiden ya da direkt 1.51 den alinir
Alt dan üçüncü siteilk defa duydum sponsor olduğunuda belli olmaz
Aynen ceyrek iyidir 1.51 oranÇeyrek olursa iyi olur yatmam lazım 5.30 kalkacam
Tabi ya para var huzur var.havale ile cekim yapmakdan cekinmiyorsan papara limitini hiue doldurdun bro.ne kdr cekim yapiyosunda 2side doldu mubarek.ben betciodan cekdim aksam 5 dkda geldi sitesine gore deisirHavale çekimi kaç dakikaya gelir payfix limit dolu benim papara da dolu