Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Maçta Kart Çıkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
101
43
Benim gibi bilmediğiniz maçları oran az diye oynamayın şu maça 8.5 üst sarışına bile 1.20 açmışlar maç Dünya rekor.kitabina girdi faul hiç olmadı maç bildiğin faolsuz bitti yani imkansız birşeyi başardılar 15 sarı beklenen macda kart çıkmadı faul çıkmadı şaka gibi ya resmen açıkça dolandiricilikya

Ekli dosyalar

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
101
43
0 faul endirya 500 yıllık futbol tarihinde hangi macda serbest vuruş olmadan bitmiş adamlar anlaşmışlar birbirleriyle güle oynaya maç bittirdi ulan caldiginiz para yeni doğmuş bebeleriniz bogasinda kalıp gebertsin inşallah şerefsiz haysiyetsizler

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,221
3,957
113
Benim gibi bilmediğiniz maçları oran az diye oynamayın şu maça 8.5 üst sarışına bile 1.20 açmışlar maç Dünya rekor.kitabina girdi faul hiç olmadı maç bildiğin faolsuz bitti yani imkansız birşeyi başardılar 15 sarı beklenen macda kart çıkmadı faul çıkmadı şaka gibi ya resmen açıkça dolandiricilikya
Resmen dolandırmış lar seni

bal10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
292
103
43
Romanya ligi değişik bi lig yaa

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
101
43
Barselona hacioglanspor 3.5 üst acmis oynamazmisin kardes bu iki takımın her maçında en az 15 sarı cikior ne hikmetse bizi buluyir ben inanmiyom ya gerçek olduğuna bu maçın Allah çarpsın inanmiom

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,221
3,957
113
Şikayet var a kayıt aç resmen dolandırıcılik

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
101
43
Ya anlamı nedir ya 90 dakka 0 faul 90 artı 5 25 tane sarı bunu anlamı nedir biktikya biktimya

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
101
43
İlk 90 dakka faul sonucu 1-4 oda ofsaytlar faulsuz biten bir maç gordunuzmuya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...