- 15,547
- 10,251
- 113
Beyler kripto ile çekim tron da nasıl olıyor
Tron adresını cekım yapıcagın yere yazıyonBeyler kripto ile çekim tron da nasıl olıyor
Trc 20 dekan yazıyor karışmasın diyemsordum dostTron adresını cekım yapıcagın yere yazıyon
Trx tron olanTrc 20 dekan yazıyor karışmasın diyemsordum dost
Hee parıbuda trc 20 de oTrx tron olan
Bu seferde 3luden 1 ı gıder sonumuz hep aynıAdam ilk yarıdan 23 oldu 30 lazımdı bana oda geldi şerefsizler hergun bı mala denk geliyim aw cildircam ya bundan sonra 4lu yapmiycam 3lu yapicam hep Tekden gidiyom Ekli dosyayı görüntüle 649688
Ali işi buyutmussun la kripto ile cekiyosun artık 😁Beyler kripto ile çekim tron da nasıl olıyor
Payfix Oapara parazula pep hepsini kapatmışlarAli işi buyutmussun la kripto ile cekiyosun artık 😁
Yok ya hata bnde wembaya oynasam kazancakdim gittim o salağa oynadım yatırdı.ods gider bidahaki maç coşar takip edicem serefsiziBu seferde 3luden 1 ı gıder sonumuz hep aynı
Neye pasif diyor cekimemiTam orospu cocugu site çekim var dedi kimlik attırdı mail attırdı şimd pasif diyor
Adam serbestı bıle tek elle kullanıyo degısık tıpYok ya hata bnde wembaya oynasam kazancakdim gittim o salağa oynadım yatırdı.ods gider bidahaki maç coşar takip edicem serefsizi
Biliyom la takiliyom.aktif banka hesabin kalmasını hiç ?bankaya cekeydin sen kibristasin sana bişey ollmazPayfix Oapara parazula pep hepsini kapatmışlar
Vallami la 😁 belli zaten tek elle attığı 2de0 atmış ibneAdam serbestı bıle tek elle kullanıyo degısık tıp
Sut atarken kyle anderson gbı 2-3 sn de anca el kalkıyo adamdaVallami la 😁 belli zaten tek elle attığı 2de0 atmış ibne
Evet güncelleme varAha Payco da girmiyor
Guncelleme varmısAha Payco da girmiyor