- 111,363
- 62,682
- 113
Cokdan gitti o üst alsak mala baglardi.gerci ribaunda kurtardı yoksa gelmezdi 17de5 oynuyi malAlperen lose
Cokdan gitti o üst alsak mala baglardi.gerci ribaunda kurtardı yoksa gelmezdi 17de5 oynuyi malAlperen lose
Valla handi oranı da iyidi direkt oranı daDallas alicak maçı he
Koşuşu beni delirtiyor onun ya özürlü gibiCokdan gitti o üst alsak mala baglardi.gerci ribaunda kurtardı yoksa gelmezdi 17de5 oynuyi mal
Bu kuponun zararını cıkardıSpurs 10 farkdan nasıl çevirdi maçı bide 10 fark yapti
Ufakdan 300 500 atsaydin keşke uzmiycek kadar.sende para var bnde olsa denerdim bı ara 10 oran olmuştu Dallas dahada çok olmuştur bakmadimValla handi oranı da iyidi direkt oranı da
En azından zarar yazmaz yatmazsaBu kuponun zararını cıkardı
Reis ben takintiliyim bu 2.500 u aslinda Alperene cover için atmistim oranini kitledi o ara coştu birde bende bu maça salladim payfix hesabini düz tutmam lazım küsürat oldu mu rahat edemiyorum o yüzden atmadim o maçaUfakdan 300 500 atsaydin keşke uzmiycek kadar.sende para var bnde olsa denerdim bı ara 10 oran olmuştu Dallas dahada çok olmuştur bakmadim
kusurat 5000 katlarımıReis ben takintiliyim bu 2.500 u aslinda Alperene cover için atmistim oranini kitledi o ara coştu birde bende bu maça salladim payfix hesabini düz tutmam lazım küsürat oldu mu rahat edemiyorum o yüzden atmadim o maça
Ya 5 ya 10kusurat 5000 katlarımı
He la 33 bitirdi serefsizAlperenı aldı oyundan bu srada yarımdan yattın
Farkettim baremi 1 üst acsaymis sorun olmayacakmisAlperenı aldı oyundan bu srada yarımdan yattın
Hucum rıb alıp yatırması daha sınır bozucuFarkettim baremi 1 üst acsaymis sorun olmayacakmis