Sonuçta müstakil ev dost adamın kendi bölgesi apartman olsa neyseDostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
Öyle bir yasak yok kankaDostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
O mangal yakan sen misin yoksa senden şüphelenmiyor değilim.Sonuçta müstakil ev dost adamın kendi bölgesi apartman olsa neyse
Benim müstakil evim yok dost okadar zengin değilimO mangal yakan sen misin yoksa senden şüphelenmiyor değilim.
Kanka o koku tüm mahalleye yayılıyor bende müstakil evim var diye herşeyi yapayım çok saçmaÖyle bir yasak yok kanka
Yasaksa arayacam şikayet edeceğim kimi yasak kimi değil diyor zabıta bakıyor diyorlar bilmiyorum112 ara
Başlığı sen açtın sandım dost kusura bakmaSonuçta müstakil ev dost adamın kendi bölgesi apartman olsa neyse
Kardeş astım hastasıyim bunu Avrupa'da falan yapabilir mi adama kök söktürücü verirler. Havaya çevreye zarar veriyor iğrenç kokuları evime doluyor napayımYani artık şu insanın nefes alışından şikayetciyim diye polisi arayacaklar
Geçmiş olsun dost ama yapacak bir şey yok kendi bölgesiKardeş astım hastasıyim bunu Avrupa'da falan yapabilir mi adama kök söktürücü verirler. Havaya çevreye zarar veriyor iğrenç kokuları evime doluyor napayım
Etikete bak mangalyapanoc 😄 aslında insanlar duyarsız dost ne desen boş apartman olsa olurdu bir ihtimalDostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
Avrupada devletin belirlediği alanlarda yapılıyormuş dost.Kardeş astım hastasıyim bunu Avrupa'da falan yapabilir mi adama kök söktürücü verirler. Havaya çevreye zarar veriyor iğrenç kokuları evime doluyor napayım
bu evde hergun mangal mi yapiliyorDostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
Kanka yakalandın milleti dumanla zehirleyip dünyayı tek başına yönetcen demçBenim müstakil evim yok dost okadar zengin değilim