Bir ara soba yasaklanacak vs demişlerdi sonra caydılarO zaman soba yakanları da şikayet et kışın aynı olay
Bir ara soba yasaklanacak vs demişlerdi sonra caydılarO zaman soba yakanları da şikayet et kışın aynı olay
O mangal yaksa et pişene kadar bayılır istifa ederO mangal yakan sen misin yoksa senden şüphelenmiyor değilim.
Puhahaha markup ile clovers aynı karede ortaniza geçip bi dilek tutayım bende delireyimO mangal yakan sen misin yoksa senden şüphelenmiyor değilim.
YokDostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
Cloversı kızdırma ense köküne şapalagı vurur 🤣O mangal yaksa et pişene kadar bayılır istifa eder
Dostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
Ağzına sağlık dayı hayır ban yicem diye birşeyde demek istemiyorum afedersin yiyorsa zengine yapsana işte zihniyetkardeş bu adam hergün mü mangal yakıyor garıban ayda bır 2 kılo kanat pişiriyodur onuda şikayet derdındesın derdını skmkusura bakma
Müstakilse isterse bahçeyi yakar bişey diyemezsinDostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
Bu konuyu senin acman lazım di olmadı şimdiBenim müstakil evim yok dost okadar zengin değilim
Dostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
Aynen ara sor112 ara
Müstakil dediğim 50 yıllık varoş binalardan bir kaçı bir taraf holiwood bir taraf talibanMüstakilse isterse bahçeyi yakar bişey diyemezsin
Her gün yakıyor kardeşAğzına sağlık dayı hayır ban yicem diye birşeyde demek istemiyorum afedersin yiyorsa zengine yapsana işte zihniyet
Şikayet et zabıta belediye başkana olmazsa cimere de başkan ve ekibi de yardım etmediDostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
Millet mangalda mi yakmasın be kralDostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
Oksijen tupude al kendine monte edersin O2 sorununda çözülürKlima içeriye O2 sağlamıyor sadece havayı soğutuyor yaMal kardeş