Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahallede Mangal Yakmak

Onokmo76

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
485
141
43
Dostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim
Yok

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,197
2,492
113
Ulan fakir ayda yılda et alır mangal yakar onuda bogazindan getirme astımın varsa çıkma cama balkona kardeşim hayret bişey ya
Dostlar mahallede mangal yakan sürekli mahalleyi kokuya bulayan bir müstakil ev var bu yasak mı şikayet etsem bir sorun çıkar mi astım hastasıyım malum sıcaklar cam açamıyorum ne gibi bir yol izlemeliyim

Ewoesen

ELBET B İ R G Ü N
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
936
489
63
kardeş bu adam hergün mü mangal yakıyor garıban ayda bır 2 kılo kanat pişiriyodur onuda şikayet derdındesın derdını skm :D kusura bakma

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,197
2,492
113
kardeş bu adam hergün mü mangal yakıyor garıban ayda bır 2 kılo kanat pişiriyodur onuda şikayet derdındesın derdını skm :D kusura bakma
Ağzına sağlık dayı hayır ban yicem diye birşeyde demek istemiyorum afedersin yiyorsa zengine yapsana işte zihniyet

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,783
1,562
113
şikayet etsende işlem yapmazlar. boşa uğraşır durursun.

Burak991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,682
987
113
Müstakilse isterse bahçeyi yakar bişey diyemezsin

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,444
17,096
113
Rakını kap kapıyı çal mangala eşlik et çıkıntılık yapma

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,848
1,597
113
Şikayet et zabıta belediye başkana olmazsa cimere de başkan ve ekibi de yardım etmedi

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,546
6,736
113
Millet mangalda mi yakmasın be kral

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,848
1,597
113
Belki yardımcı olurlar

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
715
625
93
112 aradım kanunen yasakmış
Zabıta birimine ulastim.
Nöbetçi zabıta ekiplerini aradım 1 saate geldiler.
Mangaldan ikram edip gittiler.
Sonra beni aradılar diyor ilgilendik.
Hem kanun var yasak diye hemde siklemiyorlar
Normalde yasakmış kabahatlar kanuna göre.
Olan bana oldu nefes alamadım.