Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkeme Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,040
4,915
113
Sana tebligat gelecek istinaftan o zmaan ödeme emri almış olacaksın.
Tebligatı alınca infaz savcılığına gideceksin taksit talep edip ödeme emri isteyeceksin.
Sen tebligat bekleme kendin koştur bazen tebligat işlerinde sıkıntı olabiliyor bedavadan günlüğü 20 liradan yatma.
Gerçi covide ayrılırsın ama açıkta 3 ay yatar zorunluluğu var girdi çıktı işi bitti.
Benim eski suç tarihim subat 2020 dost 1 sene 8 ay bende girdi çıktı sadece

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,431
3,253
113
Dostlar suç tarihim subat 2020 1 sene 8 ay almıştım ve habg olmuştu fakat Twitter suçundan 6 binlira para cezası aldım istinafa vermiştim istinaf bugün red verdi yani 6 binliralik para cezası kesinleşti şimdi sorum şu bu para cezasını taksitle oduycem ama nezaman ödemeye başlıycam PTT uest hesabım var ödeme emri çıkınca bana gelirmi birde eski habg olan suçum için 1 sene 8 ay o bozulacak duruşma olacak girdi çıktı yapacamda şimdi eski dosya ilk duruşma tahmini nezamana verilir
keşke bizim de sadece 6 bin borcumuz olsa. ahh ahhhh

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,467
767
113
Dostlar suç tarihim subat 2020 1 sene 8 ay almıştım ve habg olmuştu fakat Twitter suçundan 6 binlira para cezası aldım istinafa vermiştim istinaf bugün red verdi yani 6 binliralik para cezası kesinleşti şimdi sorum şu bu para cezasını taksitle oduycem ama nezaman ödemeye başlıycam PTT uest hesabım var ödeme emri çıkınca bana gelirmi birde eski habg olan suçum için 1 sene 8 ay o bozulacak duruşma olacak girdi çıktı yapacamda şimdi eski dosya ilk duruşma tahmini nezamana verilir
TCK ne diyor dostum kaçıncı maddesiydi

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,040
4,915
113
Sana tebligat gelecek istinaftan o zmaan ödeme emri almış olacaksın.
Tebligatı alınca infaz savcılığına gideceksin taksit talep edip ödeme emri isteyeceksin.
Sen tebligat bekleme kendin koştur bazen tebligat işlerinde sıkıntı olabiliyor bedavadan günlüğü 20 liradan yatma.
Gerçi covide ayrılırsın ama açıkta 3 ay yatar zorunluluğu var girdi çıktı işi bitti.
Benim zaten PTT uets hesabım var dost tebliğat bişey geldiği an görüyorum bakalım artık ödeme emri çıkınca gorecez

erdiahlltcii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
304
59
28
H
Hgb bozulsa da hiç birsey olmaz yatar vs yok sanA .

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,040
4,915
113
Girdi çıktı da yok emin ol kım dıyo onu
Nasıl olmuyo dost girdi çıktı avukatım demişti en kotu senaryo sabah gotururum seni öğlen çıkartırım demişti en kotu senaryo diye ama belki girdi çıktı yapmanada gerek kalmayabilir demişti bilmiyorum dost nasıl olacak

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
829
113
😁😁😁😁😁😁😁😁😁

erdiahlltcii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
304
59
28
Nasıl olmuyo dost girdi çıktı avukatım demişti en kotu senaryo sabah gotururum seni öğlen çıkartırım demişti en kotu senaryo diye ama belki girdi çıktı yapmanada gerek kalmayabilir demişti bilmiyorum dost nasıl olacak
Ceza ertelenir hakime kalmıs iyi hal indirimi vs erteleyebilir.benee deee aynısını ama bu herkese aynı olmayabilir. oldu hgb herseyı yaktım bisey olmadı .su an mükerrer den yatacam ıkı olaydan ıletkeyen zamanda

anl94

Relaxx🤙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,661
1,942
113
Ne kırıklar içerde
Ceza ertelenir hakime kalmıs iyi hal indirimi vs erteleyebilir.benee deee aynısını ama bu herkese aynı olmayabilir. oldu hgb herseyı yaktım bisey olmadı .su an mükerrer den yatacam ıkı olaydan ıletkeyen zamanda
Hiçte erteleme falan yok gir çık yapacaksa yapar.

erdiahlltcii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
304
59
28
Ne kırıklar içerde

Hiçte erteleme falan yok gir çık yapacaksa yapar.
Cok bilmem olabilir de kusura bakmayın. Haklısın ama hgb de ben hapis aldırdım adlı paraya cevirdiydi sonra hgb yi yakınca o parayı ödedim di doğru k bakmayın

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,642
26,886
113
Ödeme

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,040
4,915
113
Cok bilmem olabilir de kusura bakmayın. Haklısın ama hgb de ben hapis aldırdım adlı paraya cevirdiydi sonra hgb yi yakınca o parayı ödedim di doğru k bakmayın
Yani senin Habg olan hapis cezası habg bozulunca para cezasına mi çevrildi dost eminmisin nasıl yaptın onu hakime ne dedin

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,100
3,721
113
şok market ne oldu knk

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
132
43
göotunden korkun var madem nıye buraya konu acıyon avel uyap denılen bır sey var bak gec umarım 500k cıkartırlar sıvilriden cıkamazsın kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...