- 10,616
- 6,013
- 113
Sen niye beni tersliyon bugünKnk açtırmaz boşa bekleme
Sen niye beni tersliyon bugünKnk açtırmaz boşa bekleme
Bi dm yanmadı be😂Valla ben 12 13 ini rahat dagitmisimdir burdaki ev arkadaslarimla beraber
Terslemiyorum ya ben seni yanlış anlıyorum yada sen beniSen niye beni tersliyon bugün
Abi sen kazanmıştım şimdi benimki yanması gerekti actiracaktin en son puahahBi dm yanmadı be😂
Sen beni yanlış anliyon bence adam açacam dedi zaten sen niye bozma düşüncesindesin onu anlamıyorumTerslemiyorum ya ben seni yanlış anlıyorum yada sen beni
Haklısın kb özür dilerimSen beni yanlış anliyon bence adam açacam dedi zaten sen niye bozma düşüncesindesin onu anlamıyorum
Estağfurullah ama seninle sorunum yok neden böyle yaptığını anlamıyorum sadeceHaklısın kb özür dilerim
O kazanınca atmiyor kaybedince atıyor deveci dost.Abi sen kazanmıştım şimdi benimki yanması gerekti actiracaktin en son puahah
Yok valla kb canım sıkkın bunaldım evde dışarı çıkmaya cikmayaEstağfurullah ama seninle sorunum yok neden böyle yaptığını anlamıyorum sadece
Doğrudur sayın hocam puahaO kazanınca atmiyor kaybedince atıyor deveci dost.
Tabi canım@canow1 sen bana salla ibanı gelir birazdan herhalde
Dm atamiyom ki@canow1 sen bana salla ibanı gelir birazdan herhalde
Bunu oynadin mi reis?Sanirim kuponumuz bu
Bak aldın senle sorunum yok kolay gelsinDm atamiyom ki
Gelirse bizimdir gelmezse zaten bizim olmamıştir@canow1 sen bana salla ibanı gelir birazdan herhalde
Çik temiz hava al dost niye dışarı çıkma yasağı mi varYok valla kb canım sıkkın bunaldım evde dışarı çıkmaya cikmaya