- 19,464
- 6,164
- 113
İşte şimdi y yedik@wasil senin nafakani dağıtıyorlar.
İşte şimdi y yedik@wasil senin nafakani dağıtıyorlar.
Çıkmak istemiyorum hatayli cocouga döndüm valla gene yatacam puahahÇik temiz hava al dost niye dışarı çıkma yasağı mi var
Bende roll acayim senin sponsorlugunda 3 adi gellirse 2-3 kisi odul ve kazanc saglandiginda geri iade yapabilirim emmi guvenebilirsen@canow1 sen bana salla ibanı gelir birazdan herhalde
Hocamizada bir rol açtır abiİşte şimdi y yedik
Ben de gideyim bi abdest alıp ibadetimi yapayım. Çok günaha girdim burada biraz sevap kazanayimNeyse ben yatar konu sahibi tanıştı selam verdik hayırlı günler 2 3 saat yatam
Maşallah hocamBen de gideyim bi abdest alıp ibadetimi yapayım. Çok günaha girdim burada biraz sevap kazanayim
Haramdır hocalar açmamalıHocamizada bir rol açtır abi
Sen bilirsin phahahHaramdır hocalar açmamalı
😀Çıkmak istemiyorum hatayli cocouga döndüm valla gene yatacam puahah
Yarını bekle bugün iddaa oynanmazBeyler evet soyle yapiyoruz 30k kasamiz var bonus falan degil ana para.
Bana kupon oneriyorsunuz ornegin 10 oran 10k basalim tarzi veya mantikli kupon bulursak 7 oran 30k basalim direk gelirse 5 hafizima ulasirim 2k.
Istisare zamani kesin kazanmamiz lazim. Bu aksamin maclarina yapalim sadece.
Herhangi bir kupona karar verdin mi dost?Beyler evet soyle yapiyoruz 30k kasamiz var bonus falan degil ana para.
Bana kupon oneriyorsunuz ornegin 10 oran 10k basalim tarzi veya mantikli kupon bulursak 7 oran 30k basalim direk gelirse 5 hafizima ulasirim 2k.
Nafaka zinhar günahtır...@wasil senin nafakani dağıtıyorlar.
Dünyanın en iyi kuponu geldiBeyler evet soyle yapiyoruz 30k kasamiz var bonus falan degil ana para.

Daim oyyymaşın amin 🙏Deneyin denettirin
Ekli dosyayı görüntüle 966106
Hikayeden masallll,,kupon falan yapacağından değil,,tırtttttttt😁😁😁😁Braga kazanır
Nothingam aston kg var
Bol şans
Bol sansBunu oynadik arkadaslar geldiginde bi roll daha deneyip 200 yapiyoruz
Bol sansBunu oynadik arkadaslar geldiginde bi roll daha deneyip 200 yapiyoruz