- 4,532
- 812
- 113
Gel 1 korner daha ikinci yari daha da garanti olsun
palace macına 2 yarı 1.5 üst oynadı2 yarı 2 gol mü çıkması lazım haci
Bu shaktar hep ikinci yari aciliyo birer tane bulabilirler bence son maclarina bak hepsi ikinci yari daha fazla golpalace macına 2 yarı 1.5 üst oynadı
ben 1-2 skor düşünüyorum iy böyle bittiyse 2 yarı olabilecek bir şey artık 2 gol 65 e kadar 1 gelirse gerisi gelir hadi bakalımBu shaktar hep ikinci yari aciliyo birer tane bulabilirler bence son maclarina bak hepsi ikinci yari daha fazla gol
Özeller sikintiArda hocaya kaldik forest villa 3 korner daha gelir bence bozdur 50k veriyor bozdurmuyorum
Ayrica 2 kupon daha var tum maclar ust ve tum maclar kg olur diye onlarin da gelme ihtimali az ama sifir degil bekleyip gorecegiz
Bozdur shaktharda gol atarsa 100k ya cikarsa bozdurma ihtimalimiz var mac biraz kisir
Normal keyfine oynasak oyle de sabaha 185k odeme var o yuzden yatirdik@majorka bu kupon gelirse 200k ya zorlama gelirse zaten 150k felan olacak tahminim 5x kafi ilerisi sıkıntıya sokma ihtimali var
BJ ustası olarak hemen bir BJ gir la abiNormal keyfine oynasak oyle de sabaha 185k odeme var o yuzden yatirdik
ooo umarım gelir zaten 150k kasa ile yavaş yavaş sabaha 200 görürüz hızlı gitmedikçeNormal keyfine oynasak oyle de sabaha 185k odeme var o yuzden yatirdik
attı shaktarReis yanlış anlamayında palace ın golün üstüne yattığı çok açık. Shaktarında oyuncuları çok zayıf kalıyor..Ayrıca kuponda 2. yarı 2 gol olur demişsin.. çok zor bozdur bence