Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling majorka | Kasa 30K Hedef 200K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,532
812
113
Gel 1 korner daha ikinci yari daha da garanti olsun

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,532
812
113
Ikinci yariya 3 kornerimiz kaldi aston villa maci adina
Neden olmasin?
Shaktar macinda da ilk yari 1 gol cikti
Umarim ikinci yarida tempo artar ve bekledigimiz goller gelir

majorka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
368
235
43
Arda hocaya kaldik forest villa 3 korner daha gelir bence bozdur 50k veriyor bozdurmuyorum
Ayrica 2 kupon daha var tum maclar ust ve tum maclar kg olur diye onlarin da gelme ihtimali az ama sifir degil bekleyip gorecegiz
Bozdur shaktharda gol atarsa 100k ya cikarsa bozdurma ihtimalimiz var mac biraz kisir

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,209
7,800
113
Bu shaktar hep ikinci yari aciliyo birer tane bulabilirler bence son maclarina bak hepsi ikinci yari daha fazla gol
ben 1-2 skor düşünüyorum iy böyle bittiyse 2 yarı olabilecek bir şey artık 2 gol 65 e kadar 1 gelirse gerisi gelir hadi bakalım

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,209
7,800
113
@majorka bu kupon gelirse 200k ya zorlama gelirse zaten 150k felan olacak tahminim 5x kafi ilerisi sıkıntıya sokma ihtimali var

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,851
9,524
113
Arda hocaya kaldik forest villa 3 korner daha gelir bence bozdur 50k veriyor bozdurmuyorum
Ayrica 2 kupon daha var tum maclar ust ve tum maclar kg olur diye onlarin da gelme ihtimali az ama sifir degil bekleyip gorecegiz
Bozdur shaktharda gol atarsa 100k ya cikarsa bozdurma ihtimalimiz var mac biraz kisir
Özeller sikinti

hllkgndnz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
636
312
63
Reis yanlış anlamayında palace ın golün üstüne yattığı çok açık. Shaktarında oyuncuları çok zayıf kalıyor..Ayrıca kuponda 2. yarı 2 gol olur demişsin.. çok zor bozdur bence

hllkgndnz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
636
312
63
Derken attılar la 😃 ben konuşmuyom daha

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,532
812
113
Gol beee shaktar 1-1 devam cocuklar 1 gol daha

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,209
7,800
113
bu satten sonra ufuk göründü hadi bakalım umarım iy gibi dk 1 gol 1 bitirmezler 2 yarıyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...