- 2,631
- 1,447
- 113
la bjk ne çifte geldi ne de kg var geldi 
Kurban olduğum otobüs dün gece kalktı, alan aldı alacağını arka planda. Boşa bekleme diyorum yazık ediyorsun kendine, git kod falan kovala daha şansın olurİşte oldugunu gelecegini soyledi. Bence senin dedigin gibi olsa konuyu kitlerdi
Ah be kardesim çok safsın ben inşaatcıyım insaatta bile 5 10 dk dinlenip kupon yapıyoruz telefon zaten hep üstümüzde müsaitlik bu kadar zor olamaz inş kaybetmemiştir ama durum bunu gösteriyorİşte oldugunu gelecegini soyledi. Bence senin dedigin gibi olsa konuyu kitlerdi
Lose elendin bu seferDk 60 tan itibaren bjk macina ust girelebilir oranda iyi olur bence
@tahir1603 ?Bende skahtar - crystal palace macinda 1 gol daha olacagina inaniyorum mac baya tempolu
Şşşş kımse duymasın kanka@majorka benden duymuş olma Beşiktaş maçı kg var aramızda kalsın
Kardes zamaninda sana birsey mi yaptim bana tutuksun 6-7 saattir?Lose elendin bu sefer
Dun adam ilk kuponu kazandigindan beri nba dahil 6-7 kupon mac verdik. 1 taneside kaybetsin dogal yaniŞşşş kımse duymasın kanka
ee manisa maçına ne diyon 2.30 oran temizŞşşş kımse duymasın kanka
İyi bayramlar bugün cuma haftanın son günü kardeşimŞşşş kımse duymasın kanka
Alınganlık yapma be çiçeğim makara yapıyoruz sanki bizim tahminler tutuyor hiçbirimiz bilmiyoruz bu işiKardes zamaninda sana birsey mi yaptim bana tutuksun 6-7 saattir?
Surekli benim ustume oynuyorsun sal beniAlınganlık yapma be çiçeğim makara yapıyoruz sanki bizim tahminler tutuyor hiçbirimiz bilmiyoruz bu işi
Öyle değil o kanka takkkk takkkk kutuplardayızzz kapıdayızzzTittit tittit otobüs kalktı tittit tittit
Adam parayi yior şuan bunlar hala tartişiyor 🤣🤣Tittit tittit otobüs kalktı tittit tittit
Gollerin biri penaltıdan olur banko😂Bjk ılk yarı takım 1.5 ust banko
1 ini korner den bulurlarGollerin biri penaltıdan olur banko😂