- 16,159
- 3,167
- 113
birini kafa golünden1 ini korner den bulurlar
birini kafa golünden1 ini korner den bulurlar
Maclara bakabildin mi reisGeldim burdayim ne bu tantana kardesim dukkandayiz memur degiliz ki tatil olsun bize
Roll devam ediyor ceto maclara bakip geliyorum kasa 120k 30k rulette yedik
Sen hakketen kafayı yemişsin Allah yardımcın olsun. Adam geldim demesinin üstünden 3 saat geçmiş daha da yok ortalıkta sende maçlara bakabildin mi maçlara reis diye yazıyorsunMaclara bakabildin mi reis
Dun 1 kisiyle daha 2 saat boyunca maclari takip edip destekledik. 5 kisiye odul verecegini soylemisti ve biz 2 kisiydik. 9. Sayfadan itibaren bakabilirsin.Sen hakketen kafayı yemişsin Allah yardımcın olsun. Adam geldim demesinin üstünden 3 saat geçmiş daha da yok ortalıkta sende maçlara bakabildin mi maçlara reis diye yazıyorsun
2 gün daha takip et dost illa ödül alırsın kolay gelsinDun
Dun 1 kisiyle daha 2 saat boyunca maclari takip edip destekledik. 5 kisiye odul verecegini soylemisti ve biz 2 kisiydik. 9. Sayfadan itibaren bakabilirsin.
Adam gelecegini soyledi ve dun kazandi.
ufakta olsa bir odul hakkim degilmi
Herkes farkli rollerdeyken ben buradaydim.
Bu yakismayan bir hareket degil mi
Tam olarak aynısını 2 saat öncede soyledin hala umut besliyorsan helalin var en son umutlar ölürDun
Dun 1 kisiyle daha 2 saat boyunca maclari takip edip destekledik. 5 kisiye odul verecegini soylemisti ve biz 2 kisiydik. 9. Sayfadan itibaren bakabilirsin.
Sen hakketen kafayı yemişsin Allah yardımcın olsun. Adam geldim demesinin üstünden 3 saat geçmiş daha da yok ortalıkta sende maçlara bakabildin mi maçlara reis diye yazıyorsun

Dost burası forum adam istediğine atar atmaz kimseyi alakadar etmez istersen 10 sayfa takip et
Baba 5 kisi demis tek basima takip etmisim.Dost burası forum adam istediğine atar atmaz kimseyi alakadar etmez istersen 10 sayfa takip et
Her konu açanın kazanıpta dağıtacağını zannetme bak profiline anlarsın zatenBaba 5 kisi demis tek basima takip etmisim.
adam 2 gundur ortalikta yok.
Atmicaksa soylesinde takip etmeyelim
5 kisiye yazmis bizde takip edioz
O zaman odul atilacak kisilerin ismini bastan yazin millet ona gore konuya katilsin
Standupci falan olsana sen ne isin var burada2 gün daha takip et dost illa ödül alırsın kolay gelsin
Sen bunu kopyaladınmı paso yazıyoesunDun
Ama basliga yazmis kazanc saglarsam vericem diye. Profilinden nasiil anlasiliyor?Her konu açanın kazanıpta dağıtacağını zannetme bak profiline anlarsın zaten
Sende her defasinda gelip ayni seyi yaziyorsun. Bunu belirtmek senin icin cok onemli birsey mi her defasinda buradasin. Kod mod kovalasanaSen bunu kopyaladınmı paso yazıyoesun
Bol şanslarin olsun kral inşallah ekmeğini yersin1 ini korner den bulurlar
Kod nerde kovalanıyoSende her defasinda gelip ayni
seyi yaziyorsun. Bunu belirtmek senin icin cok onemli birsey mi her defasinda buradasin. Kod mod kovalasana
Benim yasadigim durumu son 12 saat icinde 3-4 kere belirtmem seni neden bu kadar rahatsiz etti ben onu cozemedim o yuzden diyorum ki kod sayfasina git. Burada sadece gelip ayni seyi bana yaziiyorsunKod nerde kovalanıyo
Bız senın ıyıgılını ıstıyoruz bekleme gelmez odul alanlar aldı dun geceBenim yasadigim durumu son 12 saat icinde 3-4 kere belirtmem seni neden bu kadar rahatsiz etti ben onu cozemedim o yuzden diyorum ki kod sayfasina git. Burada sadece gelip ayni seyi bana yaziiyorsun