Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Makibet 250₺ Spor / Slot Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,992
774
113
Arkadaşlar site merdiven altı belli ödeme yapmıyor hiç bir kural ihlali vs yok ödeme yapmıyor bilginiz olsun boşuna üye olup zaman harcamayın benim 4 saatine mal oldu boş site

cgslmali1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
299
83
Bonus Özellikleri
1- 250₺ Spor / Slot Deneme Bonusundan yararlanmak için ‘’ BONUS TALEP ‘’ sekmesinden talep iletebilirsiniz.

2- Deneme Bonusu promosyonundan her kullanıcı yalnızca bir kez yararlanabilir. Daha önce bu bonustan faydalanmış veya finansal işlemi bulunan üyeler yeniden bonus alamamaktadır.

3- Bonustan elde edilmesi muhtemel kazançları, yalnızca kendi adınıza olan banka hesaplarına çekim yapabilirsiniz.

4- Deneme Bonusu ile maksimum 5000₺'ye kadar çekim yapılabilir.

5- Herhangi bir bonus suistimali veya benzeri bir girişim tespit edildiğinde, inceleme yapma ve kazançları iptal etme hakkı tamamen Makibet Risk Birimine aittir.

6- Deneme Bonusu ile çekim yapabilmek için bakiyenizi belirtilen seviyeye getirmeniz gereklidir.

5.000₺ ye ulaşmanız halinde 1.000₺ çekim yapabilirsiniz.

7.500₺ ye ulaşmanız halinde 1.500₺ çekim yapabilirsiniz.

10.000₺ ye ulaşmanız halinde 2.000₺ çekim yapabilirsiniz.

50.000₺ ye ulaşmanız halinde 5.000₺ çekim yapabilirsiniz.
teşekkürler

asigolar_64

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
2
3
Benim de sporda 5 yaptık 1 çekimi iptal edip bakiyeyi sildiler uzak durun arkadaşlar merdiven altı belli

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,992
774
113
Konuyu kapatın dolandırıcı siteler listesine ekleyin bunu

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
871
409
63
Kimse ödeme almadı herhalde bende 5 tane tekli peş peşe tutturdum

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,992
774
113
Arkadaşlar bir insanın bu 3 sayfayı veya son yazılanları okuyup bu siteye üye olup hala bir beklentiye ödeme alacağına inanıyorsa kusuruma bakmayın AQ Seviyesinden şüphe ederim ben

marjinnall

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
134
101
43
Başkan kimseye ödeme yapmıyor bu site galba ben paylastım şartlar iyiydi o yüzden kusra bakmayın

Hollandally

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
82
48
Ulan hayallerimi yıktınız be bir sigara alır kahveye borcum vardı onu veririm eve 3-5 püskevit bir şey alırım diyordum zaten kırk yılın bir başı denk geliyor niye dalga geçiyorsunuz bu yoklukta be insan evlatları
1000358415.jpg

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
733
526
93
Dolandırıcı bu oçları paramı silmişti geçen ödemeyip ödemez boşa üye olmayın ip diyor

Surwiwe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
406
75
28
Bakiye siliyorlar kimse üye olmasın.konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...