- 12,572
- 2,530
- 113
Tatışma değil kral tartışma yok olanı söledik başından beri burda olanlarıDostlar tartışmaya gerek yok adam atacaklarını gelir söyler birazdan zaten neyin tartismasi bu
Tatışma değil kral tartışma yok olanı söledik başından beri burda olanlarıDostlar tartışmaya gerek yok adam atacaklarını gelir söyler birazdan zaten neyin tartismasi bu
Şakalaşıyoruz kanka alınmaKalp kırmayın 3 günlük dünya
Başından beri burdayımEzel ben mehmet diye arkadş bn onları gördüm bi tek siz sonradan coktonız piyasaya
Kral takip ettik gerisi konu sahibine kalmış birşeyTatışma değil kral tartışma yok olanı söledik başından beri burda olanları
Tebrikler güzel kazanç temizxx
Knk sende vardın ewt unutmuşum snei k bkma🙏Başından beri burdayım![]()
Tebrikler beklemedeyiz
Kesene bereket dost daim olsun
Of çöp Napoli sugar Super scatterda bonusa girip 60 spin oynayıp beti bile ödemeyen napoli
Yenisi gelir mi kral
Bn konu sahibine bişey demiyorm da burda bi kaç kendini bilmez var lafım onlaraKral takip ettik gerisi konu sahibine kalmış birşey
Spnsor buraOf çöp Napoli sugar Super scatterda bonusa girip 60 spin oynayıp beti bile ödemeyen napoli
Kimin burda olduğu belli zaten. Kaldı ki bu konuda bi kural yok en çok mesaj yazan 3 kişiye kesin ödül atılır diye başkanın talimatı falan da yok. Yapmayın şöyle şeyler. Benim rollümde olunca ben böyle konuşan kimseye ödül atmıyorumKalp kırmayın 3 günlük dünya
Listede var mıyız dost yatacağım eğer yoksam
Tebrikler sonunda doğru siteler buluyorsun bro Western union var mı sende
Tebrikler
FarketmezSpnsor bura
Aynen neyse inşallah bize de çıkar o kadar takip ettikBn konu sahibine bişey demiyorm da burda bi kaç kendini bilmez var lafım onlara
Sen Büyük ihtimalle yoksundur kanka 😅Listede var mıyız dost yatacağım eğer yoksam