- 22,043
- 28,260
- 113
29.5a kadar düştü barem üst alacaktım senin yazıyı okudum bir bildiği vardır diyip oynamadım abd kadınlara oynadım iyiki öyle yapmışım kupon tuttu@makina123 25 cikmis 😀😀😀😀
29.5a kadar düştü barem üst alacaktım senin yazıyı okudum bir bildiği vardır diyip oynamadım abd kadınlara oynadım iyiki öyle yapmışım kupon tuttu@makina123 25 cikmis 😀😀😀😀
Favori olsa nolcak knk rv daha şut cekemedi inş dep atarGelecek ev favori ondan eminim
Sen bu işi biliyorsun29.5a kadar düştü barem üst alacaktım senin yazıyı okudum bir bildiği vardır diyip oynamadım abd kadınlara oynadım iyiki öyle yapmışım kupon tuttu
Bı penaltı falan olsun bsylerDk 71 75 von çekelim
Analiz yorum işe yarıyor29.5a kadar düştü barem üst alacaktım senin yazıyı okudum bir bildiği vardır diyip oynamadım abd kadınlara oynadım iyiki öyle yapmışım kupon tuttu
İnşallahBu cusco çok namussuz takım inşallah yer
Bildigim bisey yoktu da teselli amacli demistim 😀😀 cusco macida 1den 2 olacak diyorum belki de sansli gunumdeyimdir bu da gelir😀29.5a kadar düştü barem üst alacaktım senin yazıyı okudum bir bildiği vardır diyip oynamadım abd kadınlara oynadım iyiki öyle yapmışım kupon tuttu
Sıkıntı yokBasket 78 çıkmış son sayıyı iptal etmisler
AskıDk 71 75 von çekelim
İnsitio daha iyi 3. Per toparlarbocada 2 sayı silinmiş hayırdır başladı yine sayı silmeler iptal etmeler new york macını hatırlayan vardır
Sorma knk süre doldu diye iptal etti afi hakrmbocada 2 sayı silinmiş hayırdır başladı yine sayı silmeler iptal etmeler new york macını hatırlayan vardır