- 6,608
- 2,879
- 113
hoppbalaa arap maçı geldi ilk yarıdan karabağda 2yi salladı evde ilk yarıdan atarsa güzel olur
son maç yenilir dümen döner diye ev 1 goal oynadım 1.7 orandan gecekarabağ salladı 3.dkdan cevap ilk yarıdan gelir 1-1yaparlar
japs maçı ilk golu ev atar inş dep bastırıyo gol yerse atar seriden1-1 o tamam
karabağ son zamanlar iyi oynuyo keşke onlara oynasaydın ama illa 1tane yerler erkenden gol buldular rahatlarlarson maç yenilir dümen döner diye ev 1 goal oynadım 1.7 orandan gece
sabaha 1.4 yapmıslar oranı
bakalım ev atabilecek mi göz mü boyadılar
geçen dep 1.5 oynadım qarabağ'akarabağ son zamanlar iyi oynuyo keşke onlara oynasaydın ama illa 1tane yerler erkenden gol buldular rahatlarlar
ilk yarı goal gelmeli yoksa sıkıntıya girerjaps maçı ilk golu ev atar inş dep bastırıyo gol yerse atar seriden
Bol şansolası kazanç durumunda küsüratı 1 dosta hediye ederiz herkese bol kazançlar 👋🏻
o yüzden dedimya ev atarsa dep boş geçmez bu maçilk yarı goal gelmeli yoksa sıkıntıya girer
sıkıntı ya cok zora girdi artıkulan ilk yarıdan adamlarda 8korner çıkmış
iyi yandan bakmak lazım adamlar şut çekiyo en azındansıkıntı ya cok zora girdi artık
geçenki gibi ikinci yarı üst lazim
Bol şans kralolası kazanç durumunda küsüratı 1 dosta hediye ederiz herkese bol kazançlar 👋🏻
qarabag'da tamamiyi yandan bakmak lazım adamlar şut çekiyo en azından
Bol şanslarolası kazanç durumunda küsüratı 1 dosta hediye ederiz herkese bol kazançlar 👋🏻
o gelicekti zatende düğer maç sıkıntıya bindi bi totemlemek lazjmqarabag'da tamam
finleri halletmek lazım