- 22,162
- 28,419
- 113
Bol sans bro.hani bizim yemek parasi sen yolliycam dedin diye kahvalti etmedim aclikdan zibariyorum
kupon gelirse hallederizBol sans bro.hani bizim yemek parasi sen yolliycam dedin diye kahvalti etmedim aclikdan zibariyorum
bu forumda herkes ac reis
Açız açiktayiz başkanımbu forumda herkes ac reis
Ahada gol tbrkler brokupon gelirse hallederiz
gelen parayı iy 3,5a salladım ya gelir ya gider devam oğlum avustralyaaaaErken gelen goller sonrası takımlar ALT hastalığına yakalanıyor. Umarım gelir başkanım. Şans yanında olsun.
İşte cesaret İşte feraset 🤣 şansın daim olsungelen parayı iy 3,5a salladım ya gelir ya gider devam oğlum avustralyaaaa
geliyoe gelmekte olanİşte cesaret İşte feraset 🤣 şansın daim olsun
Öküzlük yapmazlar umarım 🤣bu maçı inek sağar gibi sağmak gerekiyor malatyali dost
maçı izlesen kafayı yersin ben böyle bi mac ilk defa izliyorum yıllardır kupon yaparim ama bu ilk . Defans diye bişey yok 2 kisi arkada 8 kisi önde ama karşı karşıya kaleciler inanılmaz kurtarıyor muthis macÖküzlük yapmazlar umarım 🤣
Desene buz hokeyi penaltilarina dönmüş maçmaçı izlesen kafayı yersin ben böyle bi mac ilk defa izliyorum yıllardır kupon yaparim ama bu ilk . Defans diye bişey yok 2 kisi arkada 8 kisi önde ama karşı karşıya kaleciler inanılmaz kurtarıyor muthis mac