YapistirÖzelden iletişime geçeceğim bir kisiye dostlar teşekkürler takip için @Daimon yemyeşil
@makina123 gönlünden kim gelirse dostÖzelden iletişime geçeceğim bir kisiye dostlar teşekkürler takip için @Daimon yemyeşil
Aynen öyleavustralya 35 sonrası ligi beyler dediğim gibi ya hiç gol olmaz olursa da 10dk 2 gol kaparlar perdeyi 1-1 oldu
Ekli dosyayı görüntüle 485605
cekilis yok reis ulasacagım bir kisiye az sohbet edelim@makina123 çekilişi yapicakmisin reis
TeşekkürlerÖzelden iletişime geçeceğim bir kisiye dostlar teşekkürler takip için @Daimon yemyeşil
Eyvallah reis valla benzinlikteyim oturuyorum öyle hava soğuk sen napysuncekilis yok reis ulasacagım bir kisiye az sohbet edelim
benzinlikte napıyon bu saatte agEyvallah reis valla benzinlikteyim oturuyorum öyle hava soğuk sen napysun
😃😃😃 Arkadaşı bekliyorum sigara yazidrcambenzinlikte napıyon bu saatte ag
Dandenong city de oturuyosan soylebilirsin dostavustralya 35 sonrası ligi beyler dediğim gibi ya hiç gol olmaz olursa da 10dk 2 gol kaparlar perdeyi 1-1 oldu
Ekli dosyayı görüntüle 485605
@makina123 bende oturuyorum kankacekilis yok reis ulasacagım bir kisiye az sohbet edelim
😃😃😃 Arkadaşı bekliyorum sigara yazidrcam
Şimdiki vermiyor tanımıyorum zaten çıkış yapamam diyor parasız sanki büyük bişey alıyoruz alt tarafı sigarabenzinlikte napıyon bu saatte ag
Aynen1-2 oldu maç hahahahaha komedi
monte carlo dark blue varsa bana da kargolat😃😃😃 Arkadaşı bekliyorum sigara yazidrcam
Benzinligi sokaklar galibaŞimdiki vermiyor tanımıyorum zaten çıkış yapamam diyor parasız sanki büyük bişey alıyoruz alt tarafı sigara
Var ama diğer arkadaş gelirse olur bu vermiyormonte carlo dark blue varsa bana da kargolat