- 22,257
- 28,568
- 113
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 504655
Bu üç mücadelede de ilk yarı gol çıkma olasılığı yüksek gözüküyor , deneyelim görelim sonucu . Herkese hayırlı sahurlar
Bol sans bro.oruc tutan takim yokdur umarim 😁Ekli dosyayı görüntüle 504655
Bu üç mücadelede de ilk yarı gol çıkma olasılığı yüksek gözüküyor , deneyelim görelim sonucu . Herkese hayırlı sahurlar
Bı aksilik olmassa geldi sayygüzel dilekleriniz için teşekkürler baylar. Meksikadan golümüz geldi kaldı 2
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 504655
Bol şans olsunEkli dosyayı görüntüle 504655
3 tane 0.5 bilmek zordur dostum gecmjs olsuntek golden gümledik Kosta rikaya ne zaman girsem iy 0 bitiyor iy 0 alsam iy 3-0 biter @Daimon kilit Boyle ligin ben
Keşke karılara oynasaydintek golden gümledik Kosta rikaya ne zaman girsem iy 0 bitiyor iy 0 alsam iy 3-0 biter @Daimon kilit Boyle ligin ben
herhangi bir maçta ilk yarı 1 gol olma olasılığı iki takımında atma olasılığıyla beraber hesapladıgında %33,333 yapar. herhangi 3 maçta da iy gol olma ihtimali %11,111 yapar . %11lik kazanma oranı var biz onu bile tutturamıyoruz millet rulette 36 basıyor geliyor hayret olay3 tane 0.5 bilmek zordur dostum gecmjs olsun