- 48,705
- 53,259
- 113
Bunda 1 m bastın dostKazanması halinde takip eden bir dosta özelden ulaşıp 1 kg baklava göndereceğim (fıstıklı çok pahalı cevizli gönderelim) bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 505341
Bunda 1 m bastın dostKazanması halinde takip eden bir dosta özelden ulaşıp 1 kg baklava göndereceğim (fıstıklı çok pahalı cevizli gönderelim) bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 505341
100 trilyon dolar bastım kankaBunda 1 m bastın dost
en güvendiğim maç beni hiç yatırmaz tachira bu kuponda yatırırsa beni gözümden düşer..Tekden giderse benim param gibi uzulurum dier maclar cok guzel oturdu
Umarim gozunden dusmez bro gozunden dusmeyi bosver cok guzel oran var ina yanarim.dunkunude gelir diye dusundum patladi bu sefer olsun bu sefer oranlarda fenaen güvendiğim maç beni hiç yatırmaz tachira bu kuponda yatırırsa beni gözümden düşer..
3.53 şuan orantekrardan iy genel 0,5 aldım bakalım çok güveniyorum bu maça yanına da velocity maçını ekledim 0,5 ya herro ya merro ver müziği tayfunnnn
oranın önemi yok ki. 1,05ten yatan kuponlar var 50 orandan skor tutturan var zaman geçmesinden kaynaklı tamamen. Atacak oldu mu 45+5te de atar 50 orandan3.53 şuan oran
Güzel oran 30. Dakikada olmasına rahmenoranın önemi yok ki. 1,05ten yatan kuponlar var 50 orandan skor tutturan var zaman geçmesinden kaynaklı tamamen. Atacak oldu mu 45+5te de atar 50 orandan