- 22,421
- 28,743
- 113
96.5 alt dedik 97 oldu 40 sn kala böyle biter ibneler helal olsunSanta won
96.5 alt dedik 97 oldu 40 sn kala böyle biter ibneler helal olsunSanta won
Futbol iş değilvalla güzel maclar vardı da bekletmeyelım arkadaşları hızlı bitsin dedık futbol yapsak iyimiş
Sağlık olsun yapacak bisey yok ilk periyota bakarken diğeri ziplamis maalesef96.5 alt dedik 97 oldu 40 sn kala böyle biter ibneler helal olsun
Oda güzel gidiyodu son 2 dk da ard arda sayı çıktı ordan yattikhandikapta geldı sayılır harbiden 1 sayıdan yattık bıttı 97 vay mk
kaybın uzerine dua lipa tavsiye ediyorim göz pasını almak ıcınSağlık olsun yapacak bisey yok ilk periyota bakarken diğeri ziplamis maalesef
Severizkaybın uzerine dua lipa tavsiye ediyorim göz pasını almak ıcın
handikapta fark 46 8 sayı avantaj vardı daha fark olunca yüklenmiyorlar bence o da kazanırdıOda güzel gidiyodu son 2 dk da ard arda sayı çıktı ordan yattik
İlk yarı +25.5 dediM o son maça pusula freebette 32 fark attı kesin gelir ohandikapta fark 46 8 sayı avantaj vardı daha fark olunca yüklenmiyorlar bence o da kazanırdı
Selena gomezden başka herkese benziyor Aleyna tilki desen yine inanırdım belkiselena gomezi tek geçerım
fanatik yemedı @crazyboys olsa ağzı sulanır şapşap atlardı hemenSelena gomezden başka herkese benziyor Aleyna tilki desen yine inanırdım belki
o degilde sapsap nickli bi lavuk vardı aklima geldı gece gece nerde o zımbırtıAğalar koddan gelen 30 40 tl küçümsemeyin atın ms 1 gole 1.15 1.2 demeyin her geleni basın inanın damlaya damlaya göl oluyor