- 35,613
- 19,076
- 113
24 2 sayıdan lose
Sağlık olsun.2 sayıdan güm 3/0 çektik kara gece bu kadar yeterlı @Daimon kılıtlersın
Makine çok saçma maçlara oynuyorsun2 sayıdan güm 3/0 çektik kara gece bu kadar yeterlı @Daimon kılıtlersın
bülten yok dostum yoksa bizde biliyoruz salvador u26 nın beceri yoksunu olduğunu euroleague olsa show yapardım büyük ihtimalleMakine çok saçma maçlara oynuyorsun
NBA var ken Salvador mu oynanır makibülten yok dostum yoksa bizde biliyoruz salvador u26 nın beceri yoksunu olduğunu euroleague olsa show yapardım büyük ihtimalle
bostona 3k basmadık mı 7dk 4 sayı nedır salvadordan yatmayı tercıh ederımNBA var ken Salvador mu oynanır maki
Bostonun MK benide yatırdı 235.5 üst demiştim 234 le bittibostona 3k basmadık mı 7dk 4 sayı nedır salvadordan yatmayı tercıh ederım
Uzatma yeniyor geldi gibi 14 oranAlamaz portland raptors yener
saat 5 oldu ben kaciyorim yarin 3 tane 2.5 üste 2-3k basip 15k almak lazim hazirla maclariBostonun MK benide yatırdı 235.5 üst demiştim 234 le bitti
Ben pek futbol oynamıyorumsaat 5 oldu ben kaciyorim yarin 3 tane 2.5 üste 2-3k basip 15k almak lazim hazirla maclari
basketcimetin olarak degisBen pek futbol oynamıyorum
Sağlık olsun reis 🔐2 sayıdan güm 3/0 çektik kara gece bu kadar yeterlı @Daimon kılıtlersın