- 41,324
- 32,077
- 113
Bol şans kardokanka vallahi hiç bakmadım haberim yok fb 3 maç 1.60 ana parada 1.60 tı galıba ben 1.60 altına oynamadıgım icin hiç bakmadim
Bol şans kardokanka vallahi hiç bakmadım haberim yok fb 3 maç 1.60 ana parada 1.60 tı galıba ben 1.60 altına oynamadıgım icin hiç bakmadim
Hemen gelsin gol
Bu oran fayda bu maç ilk yari 2 gol cikar
Bu gelirse süper olur ama
yok ya normalde brezilyadan gol cıkmaz da joinville de olmamış devrede genelde birinde olmayınca digerinde olabiliyo mantıga dayalı oynadikBu oran fayda bu maç ilk yari 2 gol cikar
onlybet muhabbetini bi ben bilmiyorum galıba roll bakıye mi ekliyor ikas yada buna bi ara mesaj attim dmden actirmadi bidaha yazmadık@makina123 onlybet rolünde 3.kez 5. Adım da patladık hepte tek maçtan gidiyoruz arkadaş
brezilya basketler varmış niye soylemedınız onlara oynardık ana parayı 😅UNC 36.5 ta barem
1.5den başlayıp 3.20 de bitiyoronlybet muhabbetini bi ben bilmiyorum galıba roll bakıye mi ekliyor ikas yada buna bi ara mesaj attim dmden actirmadi bidaha yazmadık
Sen basket de kazanamiyon bosverbrezilya basketler varmış niye soylemedınız onlara oynardık ana parayı 😅