- 63,938
- 35,478
- 113
Hadi bakalım
Hadi bakalım
Tekrar bol şanslar
2 perde atmis evet ev fav ama neden bu perde atamasın bakıcaz artıkHadi 3. çeyrek baslayacak, 19 sayı çok değil
Rastgele makinaa
en alttaki tamam gibi 9.5 handide güzel gidiyor 11.5 handiyi getirirsek oluru varEkli dosyayı görüntüle 965635
Sectiydim ben kanka
Ev fav ama dep daha iyi gibime geldi dep daha çok boyalı alanda oynuyor garanti sayıya gidiyor zorlama üçlük denemmiyor2 perde atmis evet ev fav ama neden bu perde atamasın bakıcaz artık
Dost bu fena gtmiyorfb kenarda dursun lazim olur belkı
New taipe ye bakio gibien alttaki tamam gibi 9.5 handide güzel gidiyor 11.5 handiyi getirirsek oluru var
salladık üstad artık şansımıza gelirse 1 adım daha yapar 10 k da bitiririz inşallahEv fav ama dep daha iyi gibime geldi dep daha çok boyalı alanda oynuyor garanti sayıya gidiyor zorlama üçlük denemmiyor
Bakmadığımızı kim söylüyor arka planımımızı atalım mı biz bakıyoruz diye güzel gidiyor ama şimdi yaydın terse dönerBEYLER FREEBETE SAKIN BAKMAYİN ARKADA GÜZEL GİDİO
Kanka bu adım gelirse fb yi bekleen alttaki tamam gibi 9.5 handide güzel gidiyor 11.5 handiyi getirirsek oluru var
Bakmıyorum babuş lütfen bana inanBEYLER FREEBETE SAKIN BAKMAYİN ARKADA GÜZEL GİDİO
Frebet gelirse onuda hayır kurumuna bağışlarızsalladık üstad artık şansımıza gelirse 1 adım daha yapar 10 k da bitiririz inşallah
Gelecek ins reissalladık üstad artık şansımıza gelirse 1 adım daha yapar 10 k da bitiririz inşallah
Ilk 2 periotta da gecmis insallah simdide gececektir2 perde atmis evet ev fav ama neden bu perde atamasın bakıcaz artık