- 55,911
- 16,225
- 113
sonda ki emjoji bana @Daimon dostumu hatırlatıyor 😁bizde para bitmez sadece azalır 😁🧐
ben bu ay açacaktım roll yine, son rollde yasananlardan kaynaklı acmıyordum
aksam yine acarız
sonda ki emjoji bana @Daimon dostumu hatırlatıyor 😁bizde para bitmez sadece azalır 😁🧐
ben bu ay açacaktım roll yine, son rollde yasananlardan kaynaklı acmıyordum
aksam yine acarız
Onun ben yine yanan ben oldum o gün sabaha kadar rol takip ettim adama illa slota gir dedi adam da girdi para bitince neden girdin dedi puahaÖyle biri vardı bir ara ne oldu ona
Puhahahhaha bana @JoeQuanqa anımsattıOnun ben yine yanan ben oldum o gün sabaha kadar rol takip ettim adama illa slota gir dedi adam da girdi para bitince neden girdin dedi puaha
Bi daimona yazmadigin kalmıştı tam oldu puahasonda ki emjoji bana @Daimon dostumu hatırlatıyor 😁
Liste mi yapiyor suan joe bey vaybe bir zamanlar listeleri ben yapardım pauahPuhahahhaha bana @JoeQuanqa anımsattı
Pikachu üzerine tanımam adam ortalıkda yoktu bir anda liste muhabbeti olunca şak oradaListe mi yapiyor suan joe bey vaybe bir zamanlar listeleri ben yapardım pauah
Bi daimona yazmadigin kalmıştı tam oldu puaha
Anammm ban yicem 😁Bi daimona yazmadigin kalmıştı tam oldu puaha
Liste belliListe mi yapiyor suan joe bey vaybe bir zamanlar listeleri ben yapardım pauah
JoemtrakListe belli
Joe
Joeman
Joeleyti
JoeBeybi
JoeHalk
joebey
Senin yapacağın listeyeListe belli
Joe
Joeman
Joeleyti
JoeBeybi
JoeHalk
joebey
sen emekli oldun 😁Liste mi yapiyor suan joe bey vaybe bir zamanlar listeleri ben yapardım pauah
Ben beğendim sahsen liste güzel puahaListe belli
Joe
Joeman
Joeleyti
JoeBeybi
JoeHalk
joebey
Bence en çok isminde joe geçen hak etmişSenin yapacağın listeye![]()
Yok istifa ettim bensen emekli oldun 😁
Hak ettin 🧐Anammm ban yicem 😁
PauhdhdSenin yapacağın listeye![]()
En iyisi 😁Yok istifa ettim ben
Joewasil çok görkemli duruyorBence en çok isminde joe geçen hak etmiş
Bol şanslarselamlarr
Aha geldi 😁Hak ettin 🧐