- 21,408
- 3,382
- 113
Bizi unutmadın dimi dostSen zaten yoksun bide soruyon kardeşim basacam tokadı şimdi ensene
Bizi unutmadın dimi dostSen zaten yoksun bide soruyon kardeşim basacam tokadı şimdi ensene
Ulan aklıma bile gelmedi o eşref ahahaha ama yanlışlıkla güzel esprimsi Bişey olmuş 😂Esrefe özelden attim bunu puaha
gelmiyor adam bıktı 😁Nereye uçtu 7 24 konuşuyorum onunla puaha
Okkalı tokat olsun dostSen zaten yoksun bide soruyon kardeşim basacam tokadı şimdi ensene
Valla @makina123 sormak lazım dost onda herşey kim aldı bilmiyorumBizi unutmadın dimi dost
Bu kadar detaya girdiğini göre seçilmezsen can sağlığı olmayacak gibiIkinci kupon atilmadan once, ilk kuponun son golune yetistim ve tebrik mesajimi yazdim, ama odul listesine giremesemde saglik olsun derim ama umarim listeye girebilirim
Aynen foruma gelmiyor parası yok suan biraz destek olsanıza adamagelmiyor adam bıktı 😁
Göbek deliğine dil atarım onunOkkalı tokat olsun dost
Çağırım mi 😂o sonda ki emoji otomatik çağrıyor 😁
Olalım 😔Aynen foruma gelmiyor parası yok suan biraz destek olsanıza adama
öhö öhö 😁Göbek deliğine dil atarım onun
Adam haklıBu kadar detaya girdiğini göre seçilmezsen can sağlığı olmayacak gibi
Gonder bana ben ona takdim ederimOlalım 😔
Ilk kupondan takip edenlerden odul verilcek dendi. Ben ilk dakikalara yetisemedim ama son gole yetisip tebrik ettim. Yine de secilemezsem gercekten saglik olsun. Bize bu sansi vermeleri bile guzel umut oluyor. Bugun olmaz yarin olur.Bu kadar detaya girdiğini göre seçilmezsen can sağlığı olmayacak gibi
Gerekirse kendi cebinden verir genede takip eden herkesi görür makina bu yüzden o bir markaListe baya uzun anlaşılan
Bliyorum dost senden liste istedgu icin bide takip eden herkese ödül var dedi ya ondanValla @makina123 sormak lazım dost onda herşey kim aldı bilmiyorum
Bu kadar detay iyi değil, iyi izlenim yaratmıyorIlk kupondan takip edenlerden odul verilcek dendi. Ben ilk dakikalara yetisemedim ama son gole yetisip tebrik ettim. Yine de secilemezsem gercekten saglik olsun. Bize bu sansi vermeleri bile guzel umut oluyor. Bugun olmaz yarin olur.