Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 | Kasa 2+1 Hedef --

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,725
53,524
113
Ilk kupondan takip edenlerden odul verilcek dendi. Ben ilk dakikalara yetisemedim ama son gole yetisip tebrik ettim. Yine de secilemezsem gercekten saglik olsun. Bize bu sansi vermeleri bile guzel umut oluyor. Bugun olmaz yarin olur.
Bu şansı vermeleri nedir dost bakan mi yaptılar seni 1 günlüğüne hayatımda gordugum en saçma laftı valla kendin mi yazdın bunu cidden

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,799
35,419
113
Ilk kupondan takip edenlerden odul verilcek dendi. Ben ilk dakikalara yetisemedim ama son gole yetisip tebrik ettim. Yine de secilemezsem gercekten saglik olsun. Bize bu sansi vermeleri bile guzel umut oluyor. Bugun olmaz yarin olur.
Kardeşim sen neyin tribindesin daha çekim gelmemiş adamın ödüller dağıtılmamış kim alacak oda belli değil tek sen konuşuyorsun şimdi sana vereceği varsada vermicek yani.

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,972
6,151
113
Hak ettik ayıp oldu diyenler gelmeden bitirelim şu işi

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,972
6,151
113
Neyse abilerim kardeşlerim kalp kırmaya gerek yok sakin olun kime verirse afiyet olsun kesesine bereket kalp kırmaya değmez

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Bu şansı vermeleri nedir dost bakan mi yaptılar seni 1 günlüğüne hayatımda gordugum en saçma laftı valla kendin mi yazdın bunu cidden
Kupon kazanan kisinin takip edenlere ödül vermesi, takip eden kisilerin maddi durumu kisitli ise onlara umut oluyor bence.