EvetSon adım dedi ya kral
EvetSon adım dedi ya kral
2.30 saat oldu valla şaka maka hakan gibi mesai yaptık bugünSon adım dedi ya kral
@makina123 çevrim tamam herhalde@makina123 burasının çoktan won kilit olması lazımdı looo
Kongo maçının devre arasında dedi 1 gol gelsin son adım yaparız diyeSon adım dedi ya kral
Athena işten mi takip ettin kral yoksa evdemiydin2.30 saat oldu valla şaka maka hakan gibi mesai yaptık bugün
Evdeyim kanka işten gelmiştimAthena işten mi takip ettin kral yoksa evdemiydin
Asgari ücretten fazla kazanıyor forumdan 1 tane roll açmıyor ben bu forumdan bi ton ödül alıyorum elimi taşın altına sokayım demiyor. Birine 100 lira borç verecek olsa eli titrer muhtemelen2.30 saat oldu valla şaka maka hakan gibi mesai yaptık bugün
Valla bende bikac yanlışını gördüm ama ne diyim kanka herkesin kendi vicdanı yakıstiriyorsa devam etsinAsgari ücretten fazla kazanıyor forumdan 1 tane roll açmıyor ben bu forumdan bi ton ödül alıyorum elimi taşın altına sokayım demiyor. Birine 100 lira borç verecek olsa eli titrer muhtemelen
Tamam kanka çekimde@makina123
Tamam mı devam mı kral ?
Çok bisey de kazanmadı aslında freebet le 5k kasası vardı 10k yaptı ama yinede dağıtıyor sağolsunTamam kanka çekimde
Hadi hayırlısı,,aslında iyi gidiyordu amaTamam kanka çekimde
Adsız betovis ile ilgili konu açacakmisin kral herkes görsünTamam kanka çekimde
Şu birönceki basket maçından 3 basketten kaybetmeseydi şimdi çok daha farklı noktadaydıÇok bisey de kazanmadı aslında freebet le 5k kasası vardı 10k yaptı ama yinede dağıtıyor sağolsun
Yok kanka gerek yok cimelere basvurulduAdsız betovis ile ilgili konu açacakmisin kral herkes görsün
Öyle valla kanka cyber tam kurmaca konsolun başında 2 tane yamyam paramızla oynuyorlarŞu birönceki basket maçından 3 basketten kaybetmeseydi şimdi çok daha farklı noktadaydı
Ben atmıyorum ödül geçen rollümü takip etti roll kazandı atmadım.Valla bende bikac yanlışını gördüm ama ne diyim kanka herkesin kendi vicdanı yakıstiriyorsa devam etsin
Sen düzgün adamsın bisey görmesen demezsinBen atmıyorum ödül geçen rollümü takip etti roll kazandı atmadım.