- 28,089
- 13,460
- 113
3 defa sektipanky aman yarabbi diyor o ne bicim ucluk diyor göte bala geldı diyor pankyy
3 defa sektipanky aman yarabbi diyor o ne bicim ucluk diyor göte bala geldı diyor pankyy
Fırında roll takip ettikpanky aman yarabbi diyor o ne bicim ucluk diyor göte bala geldı diyor pankyy
bitir reis@makina123 soğutmadan gönder kral sıcağı sıcağına hazır @sinansrml63 de burdayken
OkSon adimdi dost
Athena Gökhan da en başından beri burdaydibeyler baştan sona gördüğüm galatasaray profilli arkadaş bedof var bi 2 dost daha secelim hemen
cimbom başı dik yürürbeyler baştan sona gördüğüm galatasaray profilli arkadaş bide bedof var bi 2 dost daha secelim hemen
Bendebeyler baştan sona gördüğüm galatasaray profilli arkadaş bide bedof var bi 2 dost daha secelim hemen
Bedof sec hizlicabeyler baştan sona gördüğüm galatasaray profilli arkadaş bide bedof var bi 2 dost daha secelim hemen
Emeğine yüreğine sağlık kral senin olmadığın roller hep kayıp@bedof34 enerji sinerji farki ile geldi
kesene bereket ustaathenayla bughays arkadasları da atayim total 4 bu arkadaslar iban birakin bana cekım vereyim ben
Kesene bereketathenayla bughays arkadasları da atayim total 4 bu arkadaslar iban birakin bana cekım vereyim ben
Kesene bereket dost şansın daim olsunathenayla bughays arkadasları da atayim total 4 bu arkadaslar iban birakin bana cekım vereyim ben