- 33,277
- 33,654
- 113
@makina123 bende katılabilir miyim rollingine
Savaşta söylenmez bu xdfdHakan ayıp birader bu kadar kendini neden düşürüyorsun. Kuru ekmeğe muhtaç kaldiysan söyle vallahi yemek ısmarlayacam sana
yaw eran cok konusma hele cıkar vur masaya paraya kıy az roll açtır forum şenlensinRezilsin yemin ederim rezilsin puahahahhaha
Kuru ekmegı napsın kofte varkenHakan ayıp birader bu kadar kendini neden düşürüyorsun. Kuru ekmeğe muhtaç kaldiysan söyle vallahi yemek ısmarlayacam sana
abi bana ısmarlar mısın 1.5 porsiyon iskenderHakan ayıp birader bu kadar kendini neden düşürüyorsun. Kuru ekmeğe muhtaç kaldiysan söyle vallahi yemek ısmarlayacam sana
Bu freebet veren siteler nedi sen bilirsinbaşlayalım 15 dk sonra.
2 rakip elendi bile ödül Garanti2nide yasaklandınız konudan
Sana tavuk döner MetinnKuru ekmegı napsın kofte varken
Youcas betvaktiBu freebet veren siteler nedi sen bilirsin
Afiyet olsun kralbol salçalı bi makarna yapıyorum şimdi yoğırtta aldım isteye buyursun
Afiyet olsunbol salçalı bi makarna yapıyorum şimdi yoğırtta aldım isteye buyursun
Youcas link varmı dost bulamadım yavYoucas betvakti
Afiyet olsun kral
eyw buyrun beraber olsunAfiyet olsun
kim bu hakan sen biliyormusun mevzur nedirkonunun illa bi anası halledılecek huzur yok beyler sımdıde hakan konusu basladı amk
Eyw kardesım 3 tabak nohut yedım ama gene dm atarımSana tavuk döner Metinn
Yok sadece hakana ve düşmüşlereabi bana ısmarlar mısın 1.5 porsiyon iskender
yaw saçma sapan mevzu 500 lira atmıs bırısı buna buda roll acmıs sonra parayı yemiş uzatıp duruyorlarkim bu hakan sen biliyormusun mevzur nedir