- 10,395
- 1,626
- 113
Bu sefer basaracaz hadi bakalimhiç bi sikim yapamayiz bu yapacağım kuponda yatar roll şanssızlığı olmuş bende son 10 roll hepsi kayip
Bu sefer basaracaz hadi bakalimhiç bi sikim yapamayiz bu yapacağım kuponda yatar roll şanssızlığı olmuş bende son 10 roll hepsi kayip
bu yatan basket normal mi farkı tek haneye düşürmüşken ne oldu da son per 30 sayı fark yedin ne değişti ben onu anlamiyorum alt versem ucardıBastan boyle dusunursen olmaz ki![]()
Usta genelde ben olunca geliyorduhiç bi sikim yapamayiz bu yapacağım kuponda yatar roll şanssızlığı olmuş bende son 10 roll hepsi kayip
toparlarsın sıkma canını olur öyle aradahiç bi sikim yapamayiz bu yapacağım kuponda yatar roll şanssızlığı olmuş bende son 10 roll hepsi kayip
Aralarındaki maçlara ben baktım da orda dedim çok zorbu yatan basket normal mi farkı tek haneye düşürmüşken ne oldu da son per 30 sayı fark yedin ne değişti ben onu anlamiyorum alt versem ucardı
Dedim ya dost 30 farki yemeyi deniyorlar diye yapacak birsey yokbu yatan basket normal mi farkı tek haneye düşürmüşken ne oldu da son per 30 sayı fark yedin ne değişti ben onu anlamiyorum alt versem ucardı
paradan yana problem yok 10 kerede açarim roll ama her roll başarısız canım sıkıldı sogudum yemınle roll yapmaktantoparlarsın sıkma canını olur öyle arada
Ama bu sefer farkli olur bence inaniyorum sana 💙bu yatan basket normal mi farkı tek haneye düşürmüşken ne oldu da son per 30 sayı fark yedin ne değişti ben onu anlamiyorum alt versem ucardı
Bu da olmazsa ara ver dost yoksa moralsiz iyice bayir asagi giderparadan yana problem yok 10 kerede açarim roll ama her roll başarısız canım sıkıldı sogudum yemınle roll yapmaktan
Bi ara rutin yapıyordunroket şansın tutuyordu ama işte değişik yaparadan yana problem yok 10 kerede açarim roll ama her roll başarısız canım sıkıldı sogudum yemınle roll yapmaktan
kupon dene dost akşam maçlarına açma roll bir süre öyle dene en azındanparadan yana problem yok 10 kerede açarim roll ama her roll başarısız canım sıkıldı sogudum yemınle roll yapmaktan
Kanka bak geçen ben ne yaptım söyliyim, baktım kaybediyorum dedim konuya ilk yazanın maçlarına oynucam öyle yaptım 3 kere bildim kazandım şans öyle döndü sende böyle değişik şeyler dene şansının kırıldığını hissediyorsanparadan yana problem yok 10 kerede açarim roll ama her roll başarısız canım sıkıldı sogudum yemınle roll yapmaktan
O hissiyat kötü arka arkaya Paylaşılan yatınca insan bende mi sorun var yoksa nazar mi var diye düsnüyoparadan yana problem yok 10 kerede açarim roll ama her roll başarısız canım sıkıldı sogudum yemınle roll yapmaktan
söyleyin madem kombine şartı var 1 maç 1.8 olacak diğeri önemsiz 2 maç yazın oynayalım iadeyiKanka bak geçen ben ne yaptım söyliyim, baktım kaybediyorum dedim konuya ilk yazanın maçlarına oynucam öyle yaptım 3 kere bildim kazandım şans öyle döndü sende böyle değişik şeyler dene şansının kırıldığını hissediyorsan
Usta 1 tane ben veriyorumsöyleyin madem kombine şartı var 1 maç 1.8 olacak diğeri önemsiz 2 maç yazın oynayalım iadeyi
1 dk knksöyleyin madem kombine şartı var 1 maç 1.8 olacak diğeri önemsiz 2 maç yazın oynayalım iadeyi
cabuk yazin aldim iadeyiUsta 1 tane ben veriyorum
Sırbistan basket ligi 2. Çeyrek karılar üstsöyleyin madem kombine şartı var 1 maç 1.8 olacak diğeri önemsiz 2 maç yazın oynayalım iadeyi