Bir maç versem oynar mısın bro heyecanlı olsunbeyler varsa macınız söyleyin sıkıştım valla cevrım cok bi ara 1.30 2 maç yapa yapa çevrilir diyordum da o oranlardan gelmiyor
verin birer maç oynayalım belki sizin şansınıza oturur kuponlar
Bir maç versem oynar mısın bro heyecanlı olsunbeyler varsa macınız söyleyin sıkıştım valla cevrım cok bi ara 1.30 2 maç yapa yapa çevrilir diyordum da o oranlardan gelmiyor
verin birer maç oynayalım belki sizin şansınıza oturur kuponlar
pıttık bizde çevirdik geçen aySen işi bilmiyorsun bak geçen sevgililer günü nasıl çevrdim
5 k bastırıyor diyoardi dün yukseltmisti 3 k mi bastiriyorolum çevrilmiyor ki yine yerimizde saydık bi 3 4 kupon acıkta işte gelseler 20 30 olcazda cevrım yarıya geldi
promo sayfasında 3 yazıyor hala denemedım 55 k bastırıyor diyoardi dün yukseltmisti 3 k mi bastiriyor
Pıttığını yesinler laf yapma icraat yap yoksa esk sokakların da ziyaret ederim senipıttık bizde çevirdik geçen ay
şöyle tık tık oturmuyo kuponlar
varsa taktik yaz deneyek
3k bastırmasa ben 10 10 atıcaktım 2 kupon geldiginde
aynı maça oynamak yasak bir daha
Sevabim bu ara cok hocam gunah islemem.lazm.😂😂Kul hakkına girme dost vebali ağır olur
Promo da 3 yazıyorpromo sayfasında 3 yazıyor hala denemedım 5
Çevrim kalan kaç k ?brook gelmiş atlantaya kalmış 10k
Birader cevap verecek misin banabrook gelmiş atlantaya kalmış 10k
Deme dost 5 k ya cikartmislarpromo sayfasında 3 yazıyor hala denemedım 5
O hangi kuponbrook gelmiş atlantaya kalmış 10k
Atlantaya ne oynadın dost takip edelimbrook gelmiş atlantaya kalmış 10k
Bol şans ardesim umarım güzel bi kazancla hedefine ulaşırsın iyi gecelerhedef yok abım cevrım bıtınce ne kalırsa
Min max çekim şartı var mı kaç bin çevrim kaldıolum çevrilmiyor ki yine yerimizde saydık bi 3 4 kupon acıkta işte gelseler 20 30 olcazda cevrım yarıya geldi
Kaç K çevrim kaldıpromo sayfasında 3 yazıyor hala denemedım 5