- 22,094
- 27,529
- 113
Oh be böyle söylemeni bekliyordum. Geldi kupon o zamanİmkansız kupon laa zaten New maçında fark olmus adam daha da girmez
Oh be böyle söylemeni bekliyordum. Geldi kupon o zamanİmkansız kupon laa zaten New maçında fark olmus adam daha da girmez
Bu bonus ıyimis wallaBu bonusta slot spor karışık Serbest mi
YesBu bonusta slot spor karışık Serbest mi
Hayatta gelmez yuzde 1 ihtimal bile yokOh be böyle söylemeni bekliyordum. Geldi kupon o zaman
Sut cekemedi ev dostBizim ligde takim10 kişi kaldımi 2 dk sonra gol yiyor hadi at ev artık
Voleybolu yazdığımda 1.90 ri da alır siz 1.40 dan dep alır dediniz yatiyo. SBizim ligde takim10 kişi kaldımi 2 dk sonra gol yiyor hadi at ev artık
18 oldu hattaBence şu an 17 k oldu
Dedim ve geldibeyler cevrım baya yaptim 20 kat cevrım istemesine rağmen yaklasık bi 50k cevrım yaptım ama 10 15k geçti galiba tam bilgim yok cevrım %40 kaldı bu 2 kupon dahil değil onlarla 35 falan galiba kasaya da +3k kar koyduk zorlamadım fazla
İyi yapmışsın dost Tebriklerbeyler cevrım baya yaptim 20 kat cevrım istemesine rağmen yaklasık bi 50k cevrım yaptım ama 10 15k geçti galiba tam bilgim yok cevrım %40 kaldı bu 2 kupon dahil değil onlarla 35 falan galiba kasaya da +3k kar koyduk zorlamadım fazla
Hocam sen 2 k daha çevirir misin rica etsem slotta :beyler cevrım baya yaptim 20 kat cevrım istemesine rağmen yaklasık bi 50k cevrım yaptım ama 10 15k geçti galiba tam bilgim yok cevrım %40 kaldı bu 2 kupon dahil değil onlarla 35 falan galiba kasaya da +3k kar koyduk zorlamadım fazla
Ev mal dep ne yapsin dep kırmızı gördü ev 40 dakikadir sut cekmediben bu flamengonun anasını bacısını karısını seveyım ulan ne korner ne goal olmuş ben gideli
Nazarlık diyeceğizben bu flamengonun anasını bacısını karısını seveyım ulan ne korner ne goal olmuş ben gideli
Sen gideli neler oldu 😄ben bu flamengonun anasını bacısını karısını seveyım ulan ne korner ne goal olmuş ben gideli