- 22,174
- 28,413
- 113
austin kahpesi 1 goal atamıyorsa ben napiyimBöyle bonusun pis yani bu işte delikanlıyı bozuyor işte Enesim
austin kahpesi 1 goal atamıyorsa ben napiyimBöyle bonusun pis yani bu işte delikanlıyı bozuyor işte Enesim
Geçmiş olsun çekilişi bende beğenmiştimArsenal maci 2.5 ust kg olsaydı şuan a raporu verirdim ben 1 tanecik gol atamadı namussuz takim
Atıcaz sakinaustin kahpesi 1 goal atamıyorsa ben napiyim
2 kupon yaptım ikisinde de arsenali koydum normalde ole hata yapmazdim sana cift odul verirdik te olmadiGeçmiş olsun çekilişi bende beğenmiştim
Napayım dost saatlerdir maç takip etmekten eror veriyoruz artık ne yazdığımi görmüyorum artıkDotbot nedir pauha
Büyük amatörlük. Yakışmadı sana2 kupon yaptım ikisinde de arsenali koydum normalde ole hata yapmazdim sana cift odul verirdik te olmadi
ya yok power play aldı ev 4 kisi oynuyor rakip goal olmayabilir riske girdiPenaltı kaçırdı diyor
AynenPenaltı kaçırdı diyor
Garanti olarak gördüm arsenal ve city 1 gol atarlar hele arsenala çok güveniyordum city den korkuyordum tam tersi olduBüyük amatörlük. Yakışmadı sana
Ne ilk ne de son. Sıkma canını dostGaranti olarak gördüm arsenal ve city 1 gol atarlar hele arsenala çok güveniyordum city den korkuyordum tam tersi oldu
Belli olmaz belki atar kale bos atarlar yineya yok power play aldı ev 4 kisi oynuyor rakip goal olmayabilir riske girdi
Aynen ole dost elbet bi seri yakalarızNe ilk ne de son. Sıkma canını dost
İnşBelli olmaz belki atar kale bos atarlar yine