O daha zor 0 0 a bağlarlar gibi dostNeyse arjantşn atsın bari
Valla 2si de gelmese 9la başladı 4 saat sonunda hala karda ama ben söyleyince kızıuo sen söyle 😂O daha zor 0 0 a bağlarlar gibi dost
Bol şanskalan 6 ile slota giriyom ben umarım bir şeyler olur bu yavşakların gol falan atacağı yok
Nasıl 6 kaldı dostkalan 6 ile slota giriyom ben umarım bir şeyler olur bu yavşakların gol falan atacağı yok
Bol bol şanslar dostkalan 6 ile slota giriyom ben umarım bir şeyler olur bu yavşakların gol falan atacağı yok
junios atacakkalan 6 ile slota giriyom ben umarım bir şeyler olur bu yavşakların gol falan atacağı yok
3k bi kupona salladım mal gibi yattı normalde 9 duNasıl 6 kaldı dost
Sağlık olsun hocam. Sen bi slot al gel hadi . 5 saattir insanlar bekliyor , hem sen kazan hem onlar3k bi kupona salladım mal gibi yattı normalde 9 du
ulan 2de2 kuponla başladık bi ara 25 ti kasa nasıl oldu o kadar maclar geldi sözde kasa düştü ben anlamıs degilim şu bostondan sonra dikiş tutmadıSağlık olsun hocam. Sen bi slot al gel hadi . 5 saattir insanlar bekliyor , hem sen kazan hem onlarbol şans
Çünkü nerde duracağına karar vermedinulan 2de2 kuponla başladık bi ara 25 ti kasa nasıl oldu o kadar maclar geldi sözde kasa düştü ben anlamıs degilim şu bostondan sonra dikiş tutmadı
Canin sağolsunulan 2de2 kuponla başladık bi ara 25 ti kasa nasıl oldu o kadar maclar geldi sözde kasa düştü ben anlamıs degilim şu bostondan sonra dikiş tutmadı
Aynen ben de baktım 10 dakika da maalesef gol mol olmaz. Anca penaltı vs olursaArjantin de ev kaleyi tuttursa atarda beceriksizler ordusu var sahada
Aynen ole karambol felan duran top sansa belki olurAynen ben de baktım 10 dakika da maalesef gol mol olmaz. Anca penaltı vs olursa
Ne durumdasınkalan 6 ile slota giriyom ben umarım bir şeyler olur bu yavşakların gol falan atacağı yok