Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı makina123 / Kombine

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
9.99

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,486
4,445
113
bu nedir dostum
durduk yerde bir insan bunu neden yazar
@AnthonyEdwards

Ekli dosyayı görüntüle 938285
banımı kaldırdığınız ve adaletiniz için teşekkür ederim ben barça gol yerine yanlışlıkla barça gil yazdım diye arkadas ondan fırsat bilip teyzen mi gibi bir laf attı bende haliyle sinirlendim yani ama şahsına ve ya ailesine bir küfür etmedim sadece argo bir kelime kullandım bu arkadasla muhabbetim bile yok benim ne hakla bana saka yapabiliyor bu arada onu da anlamadım yine de teşekkür ediyorum

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
banımı kaldırdığınız ve adaletiniz için teşekkür ederim ben barça gol yerine yanlışlıkla barça gil yazdım diye arkadas ondan fırsat bilip teyzen mi gibi bir laf attı bende haliyle sinirlendim yani ama şahsına ve ya ailesine bir küfür etmedim sadece argo bir kelime kullandım bu arkadasla muhabbetim bile yok benim ne hakla bana saka yapabiliyor bu arada onu da anlamadım yine de teşekkür ediyorum
Benimde senle muhabbetim yoktu sen niye bana durduk yere posta koydun senin konun bile değildi niye bana hakaret ettin niye benle dalga geçtin

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,486
4,445
113
Benimde senle muhabbetim yoktu sen niye bana durduk yere posta koydun senin konun bile değildi niye bana hakaret ettin niye benle dalga geçtin
hakaret etmedim sana sen adamla dalga geçtin diye tepki verdim bu arada muhabbetimiz yok madem ne diye bana iftira attın yok sana dm den kardeşim cabim dedim vs diye çelişme:)

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,592
193,260
113
ne olursa olsun, sende üslubun ile yorum yapar isen sevinirz dostum
herkese aynı şekilde davranılıyor burada
huzur kaçmasın yeterlidir
saygılı olunsun başka birşey istenmiyordur