Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı makina123 / Kombine

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
9.99

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,628
193,274
113
Reel hayatta çok küfür eden birisiydim Forum sayesinde küfürü unuttum , wpden en yakın arkadaşıma m.l yazarken bile aynen böyle yazıyorum bu yaştan sonra bizi elit birer birey haline getirdiğiniz sonsuz saygılar ve şükranlar 😂
Argo birşey kazandırmıyor dostum
Sadece seviye düşürüyor
Gecen güzel olsun

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,620
4,450
113
ss atabilirsin de dostum ben hala ayni şeyi savunuyorum sen adama alay eder gibi bir tepki verdiğin için bende sana tepki gösterdim neyse
alakası olmayanlar bana salça oluyor mesela sende onları savunuyorsun suan gelip bana alakan olmayan konu diyorsun komik

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
ss atabilirsin de dostum ben hala ayni şeyi savunuyorum sen adama alay eder gibi bir tepki verdiğin için bende sana tepki gösterdim neyse
Kimsenin kuması değilsiniz kardeşim herkes kendisini savunabilir ki ortada savunacak bişeyde yok zorda olduğunda dm atıp peşine buralarda erkeklik yapman dağıtta görelim triibine girmen hoş değil dağıtıyoduk ki dm atıyodun banlanmak istemiyorum gecen güzel ola

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,634
1,056
113
1 sayıdan gitti işe bak

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,108
28,350
113
portland kupondaki diger maclar gelırse inş uçağın düşer bende haberlerde izlerim