- 24,310
- 17,286
- 113
Abin vurdu goll oldu tee yavru hasso 🤣🤣Goooolll
Abin vurdu goll oldu tee yavru hasso 🤣🤣Goooolll
Sen nerelerdesin nerelerdeAbin vurdu goll oldu tee yavru hasso 🤣🤣
Forum adamsız kaldıAbin vurdu goll oldu tee yavru hasso 🤣🤣
Valla baktim makine agliyor rolune takip edecem kuponu gelsin diye 30 sayi lazmdi takima baktigimda aglama gelck.ddm goooolll attik 🤣Sen nerelerdesin nerelerde
Sen koca foruma tek basina yeten 🧿🧿Forum adamsız kaldı
Bende erhanın kuponu tutturdum geldim 😂Valla baktim makine agliyor rolune takip edecem kuponu gelsin diye 30 sayi lazmdi takima baktigimda aglama gelck.ddm goooolll attik 🤣
Git burdan cunup dizoo 🤣🤣🤣Sonunda
Sen yokken eksiğiz valla akşam aklıma geldin yazacaktım moralim yerlerde dedim sonra görüşelimSen koca foruma tek basina yeten 🧿🧿
Sslca olduk ona dur 🤣🤣Bende erhanın kuponu tutturdum geldim 😂
Uzsk duruyorum forumdan sinir katsayimi tepeme ciksriyor sonradan gormler kibirciler gardasmSen yokken eksiğiz valla akşam aklıma geldin yazacaktım moralim yerlerde dedim sonra görüşelim
Kibir insanı yer bitirir ne olacağım demeli insan ne oldum yerineUzsk duruyorum forumdan sinir katsayimi tepeme ciksriyor sonradan gormler kibirciler gardasm
Kimse için kendini üzmeye değmez aha orada yoksay butonu var tıkla keyfine bak paşammmmmmmUzsk duruyorum forumdan sinir katsayimi tepeme ciksriyor sonradan gormler kibirciler gardasm
Suan kugu gbiyim zaten takmiyom herkesi allahina havale ettm 🧿🧿Kimse için kendini üzmeye değmez aha orada yoksay butonu var tıkla keyfine bak paşammmmmmm
500 er gondercem artık donası yersın orda çift lavaşlı 2 taneKesene berkeet yigidom yeri dolsun zora girince seslen kossrz 🧿🧿🤣