Kalbimiz temiz aquaman dostkamon kamonnnnn sen geldiysen gol geliyor demektirrrrr
Kalbimiz temiz aquaman dostkamon kamonnnnn sen geldiysen gol geliyor demektirrrrr
Git bul o müşteriyi yanaklarından öpLan müşteri geldi gittim 1 dakka sonra gol oldu
doğru kokuymuş kral
Dedjtw şu an yeni giriş yaptı otele hahahaGit bul o müşteriyi yanaklarından öp
AhhahsDep atacak yine
AhahhshsDedjtw şu an yeni giriş yaptı otele hahaha
kalbin hep öyle güzel kalsın kankaKalbimiz temiz aquaman dost
Şunu yazdım ayağa kalktım gittim 1 dakka sonra geri geldim gol oldu cidden çok garip olayUlan şimdi mesaiye gidicem gol olcak
Bu yaştan sonra kafa götürmüyor kalp kırmaya üzmeye üzülmeye gerek yok ama senin otistik gelince ayarlarım bozuluyor 🤣🤣kalbin hep öyle güzel kalsın kanka
o zararsız ya tek başına bir ordu o bizim has otistiğimiz erotic shopta işe başlatıcaz onuBu yaştan sonra kafa götürmüyor kalp kırmaya üzmeye üzülmeye gerek yok ama senin otistik gelince ayarlarım bozuluyor 🤣🤣
Kendisi yürüyen cinsellik zaten 🤣🤣🤣o zararsız ya tek başına bir ordu o bizim has otistiğimiz erotic shopta işe başlatıcaz onu![]()
hahaahh bak bu güzeldi işteKendisi yürüyen cinsellik zaten 🤣🤣🤣
Hahahashsho zararsız ya tek başına bir ordu o bizim has otistiğimiz erotic shopta işe başlatıcaz onu![]()
Aç eliniee ödülüm gelmedi
Herif iyi trollüyor bizi ama yine diyorum deli olan biziz onlar akıllı 🤣hahaahh bak bu güzeldi işte![]()