Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet makina123 Kurşunlandı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,455
28,791
113
3hl buz hokeyi kuponu yapmıştım 5 mac 3 mac kazandi 4. maç 10.5 alt oynadigim mac 16.dk 3-2 idi dk 21 de 45 saniyede tam 4 goal geldi mucizevi şekilde kaybettik. haftasonu için hayaller yıkıldı psikolojik olarakta yıkıldım. her gelen gol kalbime saplanan bir kurşun gibiydi. city devilste oynayan 3 lavugu da bulup moskova sogugunda sokakta tekme tokat dayak atacağım elbet bir gün

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,718
43,697
113
Kurşun döktürdün sandık dayı

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,504
22,148
113
3hl buz hokeyi kuponu yapmıştım 5 mac 3 mac kazandi 4. maç 10.5 alt oynadigim mac 16.dk 3-2 idi dk 21 de 45 saniyede tam 4 goal geldi mucizevi şekilde kaybettik. haftasonu için hayaller yıkıldı psikolojik olarakta yıkıldım. her gelen gol kalbime saplanan bir kurşun gibiydi. city devilste oynayan 3 lavugu da bulup moskova sogugunda sokakta tekme tokat dayak atacağım elbet bir gün

Dinle iyi gelir kankam 😂

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,471
4,985
113
olacak iş değil bu kuponun yatma olasılığı yarın fener bjk macinin 3.5 üst olma olasılığı kadar imkansızdı ama oldu
Canını sıkma bizde kg bastik atletico bilboa maçına adamlar kafadan kırmızı yedi

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,504
22,148
113
ne yapsak olmuyor bugun cadiz 2.5alt nice 2.5 alt livingston 2.5 alt kombine yaptim iki macta geldi cadiz macı patlattı kırmızıyla 2 goal attı inanılmazzzzz
1 haftada 30-40 kupon yaptım 3 maç yapıyorum tek golden gidiyor kuponlar hep , ulan dedim 2 gündür iki maç yapiyim yine tek golden gidiyor bu son 15 gündür ne varsa üstümüzdeelimizi attığımız şey kuruyor 15 gün öncede keyfi oynayim diyordum slottan vuruyodum maçtan vuruyodum kazanmaktan sıkılmıştım gel gör ki bir haftada eksilere geri düştük bilmiyom abi psikoloji kalmadi artık ne yapacağız böyle

yumlu

Ben Öldüysem Neden Akbabalık Peşindesiniz?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,064
4,772
113
Benim de tüm kuponlar 45+ 90+ golleriyle yatıyor makinam artık alıștım surat ifadem bile değişmiyor sıradaki bonusa geçiyorum

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,228
10,950
113
1 haftada 30-40 kupon yaptım 3 maç yapıyorum tek golden gidiyor kuponlar hep , ulan dedim 2 gündür iki maç yapiyim yine tek golden gidiyor bu son 15 gündür ne varsa üstümüzdeelimizi attığımız şey kuruyor 15 gün öncede keyfi oynayim diyordum slottan vuruyodum maçtan vuruyodum kazanmaktan sıkılmıştım gel gör ki bir haftada eksilere geri düştük bilmiyom abi psikoloji kalmadi artık ne yapacağız böyle
San Salvador basket var her periyota gir ev sahibine en üst baremden

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,504
22,148
113
Tüh be çok güzel getirisi vardı bugün saçma sapan maçlarda 10k verdim biraz toplarsam dağıtım yapıcsm
Umarım toplarsın artık tiksindim , inanki tiksindim biliyorsun dikkat dağılınca kayıplar daha çok oluyor bu gibi durumlarda 1 hafta 10 gün beyni dinlendirmek lazım umarım zararın çıkar dostum ❤

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,228
10,950
113
Kasa 0 artık başka zamana teşekkür ettim dostum
Her periyot en üst baremden atıyorlar
Umarım toplarsın artık tiksindim , inanki tiksindim biliyorsun dikkat dağılınca kayıplar daha çok oluyor bu gibi durumlarda 1 hafta 10 gün beyni dinlendirmek lazım umarım zararın çıkar dostum ❤
Aslında doğru maçları beklemek en iyisi bi maçı buldun mu yapısıcan bana getiren hep basket oluyor futbol çok kötü

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,504
22,148
113
Her periyot en üst baremden atıyorlar

Aslında doğru maçları beklemek en iyisi bi maçı buldun mu yapısıcan bana getiren hep basket oluyor futbol çok kötü
Doğru ama sabır yok işte 3 Maç varsa bültende oynayacaksam tutuyorum o 3 maçtan kupon yapıyorum salaklıktan başka birşey değil , dediğin gibi sabırlı olup takip etmek lazım

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,228
10,950
113
Doğru ama sabır yok işte 3 Maç varsa bültende oynayacaksam tutuyorum o 3 maçtan kupon yapıyorum salaklıktan başka birşey değil , dediğin gibi sabırlı olup takip etmek lazım
Veya farklı saatlere oynasan oda iyi aynı saatte oynayınca biri illa gidiyor y

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,228
10,950
113
Bak bu dediğim maç mesela bunun dışında sabah 10:30 da var aynı basket maçı bir tane daha sabırla beklesen çuvalla para alırsın