- 5,483
- 2,263
- 113
@Tunca54 mu noldu kiKonudan bagımsız ama o dolandırıcı ya hiç den geldinmi kral bn gelemedim atunca 54 adi herif
@Tunca54 mu noldu kiKonudan bagımsız ama o dolandırıcı ya hiç den geldinmi kral bn gelemedim atunca 54 adi herif
@tahir1603 sinyalde daha iyiİhtiyacım var
Hayret benimki daha havalı diye düşünmüştüm oysa@tahir1603 sinyalde daha iyi
Adi makina dosttun bana verdiği ödülüme çöktü geçen gün o gün bugundür piyasada yok@Tunca54 mu noldu ki
Vay be yazıkAdi makina dosttun bana verdiği ödülüme çöktü geçen gün o gün bugundür piyasada yok
madrid attığı an @makina123 etiketleri dolması lazım birde etiketin yanına WONNNNNNN TEBRİKLER KRAL 😎 yazmayanlara ödül atmiyorimBo
Bodo
Madrid
3 dakika sonra start verilecek takipteyiz reis puaha
Tam tokatçı knk o na dikkat edinVay be yazık![]()
Dün yine makinanın konusuna gelip bş diledi. Adamın parasını verdin mi diye sordu cevap vermediAdi makina dosttun bana verdiği ödülüme çöktü geçen gün o gün bugundür piyasada yok
Aklımızda geçmiş olsun dostTam tokatçı knk o na dikkat edin
Bu olmadı 😱madrid attığı an @makina123 etiketleri dolması lazım birde etiketin yanına WONNNNNNN TEBRİKLER KRAL 😎 yazmayanlara ödül atmiyorim
Ewy knk saolAklımızda geçmiş olsun dost
2k asagi kurtarmaz ama bu kadar etiket wonn vs yazarsak haberin olsun pauahmadrid attığı an @makina123 etiketleri dolması lazım birde etiketin yanına WONNNNNNN TEBRİKLER KRAL 😎 yazmayanlara ödül atmiyorim
@Losersla beyler 6 sayı lazım 5.30 dakika kalmış basket hani gelmişti
6 sayı nedir attarlar herhaldela beyler 6 sayı lazım 5.30 dakika kalmış basket hani gelmişti
Yalan mı kardeşimla beyler 6 sayı lazım 5.30 dakika kalmış basket hani gelmişti
Eğleniyor agam bizimle
adam sandım da değilmiş en azından yedim parayı lazımdı diyebilirdi bidaha yapma der geçerdik cevap vermediğine göre bir daha benden ödül alamazDün yine makinanın konusuna gelip bş diledi. Adamın parasını verdin mi diye sordu cevap vermedi
Bıçak sırtı (bedof34)la beyler 6 sayı lazım 5.30 dakika kalmış basket hani gelmişti
Ben eskiden de biliyordum adam olmadığı, neyse geç kalmış sayılmazsin öğrendinadam sandım da değilmiş en azından yedim parayı lazımdı diyebilirdi bidaha yapma der geçerdik cevap vermediğine göre bir daha benden ödül alamaz