- 33,277
- 33,654
- 113
Kimin Multi hesabı varsa gerisnş anladın senMulti hesaplarını kapat Multi hesaplarını
Kimin Multi hesabı varsa gerisnş anladın senMulti hesaplarını kapat Multi hesaplarını
Evet
Valla sazan silkeleme yoksa oranlar gelir diyor ama 1 dk boşa bağlı Allah muhafaza tepe taklak olur
Uzar o zamandaValla sazan silkeleme yoksa oranlar gelir diyor ama 1 dk boşa bağlı Allah muhafaza tepe taklak olur
Çöp adam seniKimin Multi hesabı varsa gerisnş anladın sen
yazık sana be ödül parasını kendine harcıyorsun utanmıyorsun senin sıfatına tüküreyimDenesene
Bu ssleri senin takip ettiğin her rollde paylaşıp ödül almana engel olacağımÇöp adam seni
Sen hem dolandırıcı hem utanmaz hem pişkin birisin malesefÇöp adam seni
Ödül parası kendinenait olsa neyse bana at ben arkadaşa atarım diyip alıp kaçıyoryazık sana be ödül parasını kendine harcıyorsun utanmıyorsun senin sıfatına tüküreyim
Seninde dm leri dökeyim şimdi az bekleyazık sana be ödül parasını kendine harcıyorsun utanmıyorsun senin sıfatına tüküreyim
Millete yalakalık için herşey yaparsın senin kalıp şekilliBu ssleri senin takip ettiğin her rollde paylaşıp ödül almana engel olacağım
Ula banda yemiyor şimdiye kadar 3 kişiyi dolandırdı bu şekildeSen hem dolandırıcı hem utanmaz hem pişkin birisin malesef
Aynen yapacağım merak etme tek işim sensin artıkMillete yalakalık için herşey yaparsın senin kalıp şekilli
Biz bize yapılanı unutmadık sadece sen istediğin gibi anlayabilirsinSen hem dolandırıcı hem utanmaz hem pişkin birisin malesef
Kes dolandırıcı herifBiz bize yapılanı unutmadık sadece sen istediğin gibi anlayabilirsin
Yapacağım deme yapıyorsun zaten kabul etAynen yapacağım merak etme tek işim sensin artık
RandomsunKes dolandırıcı herif
ben sana dm felan atmamışım ki hiç kimle karıştırdın bizi haşmetli utanmayan fosilSeninde dm leri dökeyim şimdi az bekle