- 12,717
- 4,654
- 113
Az beklersen sıra sanada gelecekben sana dm felan atmamışım ki hiç kimle karıştırdın bizi haşmetli utanmayan fosil
Az beklersen sıra sanada gelecekben sana dm felan atmamışım ki hiç kimle karıştırdın bizi haşmetli utanmayan fosil
ben sana dm felan atmamışım ki hiç kimle karıştırdın bizi haşmetli utanmayan fosil
Sen bu forumdam defolup gidene kadar yediğin haltları insanlara göstermek için senin olduğun her konuda olacağım emin olabilirsinRandomsun
Barem ilginç şekilde hala çok yakınbunlara üçlük atmalarını kim söylediyse allah belasını versin kaçan 20. üçlük
PessAz beklersen sıra sanada gelecek
+1Sen bu forumdam defolup gidene kadar yediğin halatları insanlara göstermek için senin olduğun her konuda olacağım emin olabilirsin
photoshop mu yapıcan la mırtıp , benim - yok +larım var çok şükürAz beklersen sıra sanada gelecek
Bu lanet maçta uzamadan başka çaresi kalmadı
Yala yala bu forumda nerede paralı adam varsa abi abi diyerek paçasında geziyorsun kendini görünmez sanıyorsun ama yanılıyorsun
Barem neden hala 174Bu lanet maçta uzamadan başka çaresi kalmadı
Puhhhhhhhba tahrik olmam ben o şekilde tek hareketim yok şükürYala yala bu forumda nerede paralı adam varsa abi abi diyerek paçasında geziyorsun kendini görünmez sanıyorsun ama yanılıyorsun
bende anlamadım olacak diyor ama hiç olacak gibi gözükmüyor 5.5 dkda 30 nasıl cıkacak? 10 tane abartmıyorum ucluk kactı calathes gavatı hala baaketi bırakmamıs ibneBarem ilginç şekilde hala çok yakın
Hiç belli olmazbende anlamadım olacak diyor ama hiç olacak gibi gözükmüyor 5.5 dkda 30 nasıl cıkacak? 10 tane abartmıyorum ucluk kactı calathes gavatı hala baaketi bırakmamıs ibne
Tunca sen iyi bir kardeştin parasızlık senide mı yoluna çıkardı dostum şuan sigara alacak para bile yok bir kişiyi dolandırmak aklımın ucundan geçmez @Barrios @Losers durduk yere kimsenin üstüne gitmez vardır bir bildikleri bence hatanı kabul et şeytana uydum de günlerdir heryerde senin muhabbetin geçiyor 3-5 para için kendinize saygısızlık yapmayınAz beklersen sıra sanada gelecek
Tahrik etmiyorum zaten muhabbeti dağıtma gerçek yüzün ortaya çıkacak diyePuhhhhhhhba tahrik olmam ben o şekilde tek hareketim yok şükür
Beni herkes biliyor rahat ol bir kişi göster hakkımda kötü laf edecekTahrik etmiyorum zaten muhabbeti dağıtma gerçek yüzün ortaya çıkacak diye