Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti makina123 | Makinaspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
4000
Kupon Oranı
4.25

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Tunca sen iyi bir kardeştin parasızlık senide mı yoluna çıkardı dostum şuan sigara alacak para bile yok bir kişiyi dolandırmak aklımın ucundan geçmez @Barrios @Losers durduk yere kimsenin üstüne gitmez vardır bir bildikleri bence hatanı kabul et şeytana uydum de günlerdir heryerde senin muhabbetin geçiyor 3-5 para için kendinize saygısızlık yapmayın
Dolandırıcının ta kendisi

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,976
27,276
113
Tunca sen iyi bir kardeştin parasızlık senide mı yoluna çıkardı dostum şuan sigara alacak para bile yok bir kişiyi dolandırmak aklımın ucundan geçmez @Barrios @Losers durduk yere kimsenin üstüne gitmez vardır bir bildikleri bence hatanı kabul et şeytana uydum de günlerdir heryerde senin muhabbetin geçiyor 3-5 para için kendinize saygısızlık yapmayın
Cano sana yemin ederim ki sen bunu yanlış tanımışsin bu hiç bir zaman iyi biri değildi. Ta geçen yıldan bunun vukaatlari 1 değil 2 değil. Sen tanimazsin ama ben ciğerini bilirim bunun kanı beş para etmez

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,708
4,641
113
Ben yolumda değilim kanka ben bana yapılanı unutmadım sadece losers biliyor

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,828
21,347
113
Cano sana yemin ederim ki sen bunu yanlış tanımışsin bu hiç bir zaman iyi biri değildi. Ta geçen yıldan bunun vukaatlari 1 değil 2 değil. Sen tanimazsin ama ben ciğerini bilirim bunun kanı beş para etmez
Valla Reşatım sen ne dersen doğrudur hakkımda kötü birşey desen onada cevap vermem haklısın derim forumda söylediklerini dikkat aldığım beş kişiden birisin kimseye kin gütmezsin ortada hainlik yoksa bizde bundan sonra ona göre davranırız kişilere bu kış elbet bahar olur.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,998
9,078
113
Valla Reşatım sen ne dersen doğrudur hakkımda kötü birşey desen onada cevap vermem haklısın derim forumda söylediklerini dikkat aldığım beş kişiden birisin kimseye kin gütmezsin ortada hainlik yoksa bizde bundan sonra ona göre davranırız kişilere bu kış elbet bahar olur.
la sıfırladın mı o kadar slotta kazandıklarını

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,421
4,955
113
Ulan ins uzatmaya gider

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,976
27,276
113
Eyvallah cano, haksız olduğum bir konuda direttigim olmamıştır bu hayatta. Ama bu adam hakkında bu kadar açık konuşuyorsam bilki ortada hata payı bile yoktur, bu adam budur işte

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,998
9,078
113
partizan zora girdi fark 5

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Roll de kendi çevreni seçip yol verdin 36 sayfa takip ettim 35. Ci sayfada gelen arkadaşına ödül versin senin gibilerini biz elleri arka cebinde eve yolluyoruz ödülü yenilen arkadaş arada kaynadı
Ulan uza beni küfür ettirme benim bu kınudkikern dışında kimseyle muhattapım yok bu forumda 5 kişinin 5inide tanımam etmem çakal

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,976
27,276
113
Roll de kendi çevreni seçip yol verdin 36 sayfa takip ettim 35. Ci sayfada gelen arkadaşına ödül versin senin gibilerini biz elleri arka cebinde eve yolluyoruz ödülü yenilen arkadaş arada kaynadı
Senin gibi yamyami diskalifiye etmesi incitmis seni

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,998
9,078
113
5 kişiye ödül attım 4ünü tanımam çakalın dediğine bak ki böyle bişey olsa bile yaptığını doğru buluyor
bunlar böyledir dost kendilerince haklıdırlar yaptıklarından yüzleri bile kızarmaz.
babasının cebinden para çalan küçük velet bunlar normal karşılamak lazım

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,455
6,067
113
Forumun huzurunu bozmak tehlikeli ve ban sebebıdır saygılar sunuyorum

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,828
21,347
113
Eyvallah cano, haksız olduğum bir konuda direttigim olmamıştır bu hayatta. Ama bu adam hakkında bu kadar açık konuşuyorsam bilki ortada hata payı bile yoktur, bu adam budur işte
Farkettim kardeş güzeli, zaten günlerdir yoktu ortada haklı olan bir kişi sonuna kadar davasını güder kaçıp gitmez insanlar kendini paklamak için başkalarına sende dolandırıcısın der halbuki yanıldığı birşey var sağlam karakterli insanlara sabaha kadar çamur at kimse inanmaz mesela birisi bana Reşat benim parama çöktü dese küfür ederim yada Erhan , ben bu senaryoları iyi bilirim adama borç verdim benden borç aldı ödemedi diye bana iftira attı üstüne düştüm banlattım gönderdim alınır verilir borçta yapılır ama kansızlık edip üste çıkmak başkasının hakkını gasp etmek adiliktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...