- 22,661
- 29,041
- 113
beyler 2 maç ayarlıyım sağlam 700ü gömcez az zaman verin bana cekilis yakın
Küsüm senle bys
Once bi dısarı cık derin nefes al ole yp😀beyler 2 maç ayarlıyım sağlam 700ü gömcez az zaman verin bana cekilis yakın
Sen kendi bildiğinden şaşma. Canlı olsun garanti olsun agabeyler 2 maç ayarlıyım sağlam 700ü gömcez az zaman verin bana cekilis yakın
nefese gerek var mi reis kahvedeyim çay sigara yapiyomOnce bi dısarı cık derin nefes al ole yp😀
Bu mac 2 bucuk ust yinede kendin oyna 2.70 oran Palazzolo 1913beyler 2 maç ayarlıyım sağlam 700ü gömcez az zaman verin bana cekilis yakın
Ufff bee orada nası qüzel nefes alınır verilirnefese gerek var mi reis kahvedeyim çay sigara yapiyom![]()
dk 2de gol gelen mactan kime ne hayır gelir reisBu mac 2 bucuk ust yinede kendin oyna 2.70 oran Palazzolo 1913
Güzel maç bulda bizde değerlendirelim dost Şansın daim olsundk 2de gol gelen mactan kime ne hayır gelir reis
Sen bilirsin 2 1 yada 3 0 skör dusunuyom kendi bildiğini oynadk 2de gol gelen mactan kime ne hayır gelir reis
talea gaish maçında iy gol olabilir, MS 1,5 üst 1,63 oran değerlendirme altına alınabilir deneyebilirsinGüzel maç bulda bizde değerlendirelim dost Şansın daim olsun
@Daimon getir çantayı paraları doldurcaz burası yine yeniden yemyeşil![]()

Helal dost ilk yarı gol gelditalea gaish maçında iy gol olabilir, MS 1,5 üst 1,63 oran değerlendirme altına alınabilir deneyebilirsin